Canlı yayında olay açıklama: Dilan Polat 2 aydır cezaevinde değil

Canlı yayında olay açıklama: Dilan Polat 2 aydır cezaevinde değil
Güncelleme:

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat'ın 2 aydır cezaevinde olmadığı ve çocuklarıyla görüştüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bircan Bali'nin canlı yayındaki bu olay iddiasına Polat'ın avukatının yanıtı çok sert oldu.

Söylemezsem Olmaz programına geri dönen Bircan Bali'nin dönüşü olay oldu. Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan Dilan Polat ile ilgili şoke eden bir iddiayı gündeme taşıyan Bircan Bali programda "İddiamı söyleyeyim; Dilan Polat bu senaryoya göre şu anda hapishanede mi hastanede mi? Büyük bir iddiadan bir tanığın söylediği sözlerden bahsedeceğim. İddiaya göre; 2 aydır serbest olduğunu, kendi evi dışında bir evde çocuklarıyla vakit geçirdiğini ve aynı zamanda basından uzak olan arkadaşlarıyla saatlerce vakit geçiriyor" dedi.

Bali "Bir de yakın zamanda Dilan'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları'ndan bir fotoğrafı gelecek. Bilinçsiz çekildiği söylenecek tam anlamıyla bilinçli bir fotoğraf öyle bir tedavi yok" iddiasında bulundu.

Polat ailesinin avukatı Hüseyin Kaya bu iddiaları yalanlayarak "Bu iddiayı benden önce devlet yalanlar. Siz bu iddiayı neye dayandırıyorsunuz? Bu öyle bir iddia ki TC Adalet Bakanlığı'nı suçlayan bir iddia" dedi.