''Evli ve Öfkeli'' yakında başlıyor

''Evli ve Öfkeli'' yakında başlıyor

Atv ekranlarında yakında izleyiciyle buluşacak olan “Evli ve Öfkeli” dizisinin çekimleri başladı.

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu’nun üstlendiği dizi, aldatılan dört kadının kocalarından intikam alma çabasını konu alıyor. Farklı hayatlara sahip dört kadın, intikam alma yolunda yeni aşklara da yelken açıyorlar.

Dizide başrolleri Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan paylaşıyor.

Dizi, heyecanlı ve renkli sahneleriyle, senaryosuyla, oyuncu kadrosuyla ses getirecek.

text-ad
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Yumaklı ve THK yöneticilerine suç duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Yumaklı ve THK yöneticilerine suç duyurusu Arda Turan ile röportaj yapan güzel muhabir Türkiye'de fenomen oldu Arda Turan ile röportaj yapan güzel muhabir Türkiye'de fenomen oldu Japon devi Toyota'nın yenilenen en sevilen SUV'u Hybrid motoruyla Türkiye’de... Japon devi Toyota'nın yenilenen en sevilen SUV'u Hybrid motoruyla Türkiye’de... Bu sefer de Antalya yanıyor... Üç ayrı noktada yangın çıktı, alevler yerleşim yerine ulaştı! Bu sefer de Antalya yanıyor... Üç ayrı noktada yangın çıktı, alevler yerleşim yerine ulaştı! Antik çağın Türkiye'den çalınan hazinesi bir ilimizde büyük heyecana yol açtı Antik çağın Türkiye'den çalınan hazinesi bir ilimizde büyük heyecana yol açtı Cumhurbaşkanlığı'ndan kabine revizyonu açıklaması Cumhurbaşkanlığı'ndan kabine revizyonu açıklaması 14 yaşındaki Hacer'in katilinin internet aramaları kan dondurdu 14 yaşındaki Hacer'in katilinin internet aramaları kan dondurdu Selçuk Bayraktar, eşi Sümeyye Erdoğan için romantizmi zirveye taşıdı! Selçuk Bayraktar, eşi Sümeyye Erdoğan için romantizmi zirveye taşıdı! Beşiktaş ilk resmi maçında Shakhtar Donetsk’e 4-2 mağlup oldu Beşiktaş ilk resmi maçında Shakhtar Donetsk’e 4-2 mağlup oldu Benzin ve motorin derken... Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha geldi! Benzin ve motorin derken... Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha geldi!
13 yıl sonra cezaevinden çıkıp, Bahçeli'yi ziyaret etti 13 yıl sonra cezaevinden çıkıp, Bahçeli'yi ziyaret etti 9 gün arayla öldürülen 2 genç kızın katilleri yakın arkadaş çıktı! 9 gün arayla öldürülen 2 genç kızın katilleri yakın arkadaş çıktı! ''İntihar edeceğim'' dedi, etrafa kurşun yağdıran saldırgan vurularak öldürüldü! ''İntihar edeceğim'' dedi, etrafa kurşun yağdıran saldırgan vurularak öldürüldü! Nefes aldırmayan aşırı sıcaklar bunu da yaptırdı! Nefes aldırmayan aşırı sıcaklar bunu da yaptırdı! PKK'lı teröristlerin şehit ettiği 10 aylık bebeğin babasını darbettiler! PKK'lı teröristlerin şehit ettiği 10 aylık bebeğin babasını darbettiler! Fatih Altaylı hayatını 2 kez kurtaran ünlü siyasetçiyi ilk kez açıkladı Fatih Altaylı hayatını 2 kez kurtaran ünlü siyasetçiyi ilk kez açıkladı Belediye Başkanı'nın bu sözleri tartışma yarattı: ''Hepsi korkarak kaçtılar!'' Belediye Başkanı'nın bu sözleri tartışma yarattı: ''Hepsi korkarak kaçtılar!'' Soruşturmaların, operasyonların bir bileni Cem Küçük bu sefer herkesi şaşırttı! Soruşturmaların, operasyonların bir bileni Cem Küçük bu sefer herkesi şaşırttı! Güzel oyuncu kışın yaptığı sporun karşılığını yaz tatilinde aldı! Güzel oyuncu kışın yaptığı sporun karşılığını yaz tatilinde aldı! İşte 15 soru, 15 yanıtla Gayrimenkul Sertifikası'nın tüm detayları İşte 15 soru, 15 yanıtla Gayrimenkul Sertifikası'nın tüm detayları