''Tinder Avcısı'' Müge Anlı'da ortaya çıktı: Hayatının aşkını ararken 1 milyon TL kaptırdı

Güncelleme:

Müge Anlı'nın programına katılan bir kadın, Tinder'dan tanıştığı bir adam tarafından 1 milyon TL dolandırıldığını iddia etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Netlix'te yayınlanan 'Tinder Avcısı' filminin senaryosunu aratmayan olay yaşandı. Yayına katılan Nurşen hanım, Tinder'dan tanıştığı bir adama bir milyon TL kaptırdığını söyledi.

Bayram tatilinin ardından ekranların sevilen ismi Müge Anlı, yeniden yayına devam ediyor. Bugünkü programın ilk konusu dolandırıldığını iddia eden Nurşen hanımdı.

Tinder'dan tanıştığı Mustafa bey ile bir hafta boyunca romantik bir ilişki yaşayan Nurşen hanım, o süreçte bir milyon TL parasını kaptırdığını anlattı.

Netflix'te yayınlanan Tinder Avcısı'na benzettiği bu hikayede Nurşen hanım maddi ve manevi zarar gördüğünü söyledi.

Müge Anlı'nın programına katılan bir kadın, Tinder'dan tanıştığı bir adam tarafından 1 milyon TL dolandırıldığını iddia etti.

Bir süredir Ankara'da yaşayan Nurşen hanım, yalnızlık çektiği için evlenmek istedi. Mustafa bey de ciddi düşündüğünü söyleyerek Nurşen hanımı ikna etti.

Ardından çeşitli sebeplerle kendisinden belli aralıklarla para aldı. Nurşen hanım paraları, başka bir kadının hesabına attığını fark ettiğinde başından aşağı kaynar sular döküldü.

25 Şubat'ta gerçekleşen olay ile ilgili iddiaların odağındaki Mustafa bey yayına bağladı. Nurşen hanımı parasını ödemek için aradığını ancak kendisine ulaşamadığını söyledi.