Sıla Doğu paylaştı... Dilan Polat'ın son hali dikkat çekti

Sıla Doğu paylaştı... Dilan Polat'ın son hali dikkat çekti
Güncelleme:

Mahkeme tarafından 9 ay tutuklu kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmasına karar verilerek cezaevinden tahliye edilen Dilan Polat'ın son halini kardeşi Sıla Doğu "toparlanacaksın kardeşim" diyerek paylaştı. Dilan Polat'ın cezaevinde verdiği kilolar dikkat çekti.

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet" suçlarından haklarında 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanık hakkında dava açılmıştı.

Geçen yıl Kasım ayından düne kadar cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat dün tutuksuz yargılanmak üzere cezavinden tahliye edildi.

Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu tahliye edilen kardeşinin fotoğrafını paylaştı. Zayıfladığı görülen Polat'ın fotoğrafına "Beyazlarını ben ve Nilda boyayacağız toparlanacaksın kardeşim" notu düşüldü.

Cezaevinden böyle çıktı 

Dilan Polat yaklaşık 10 aydır tutuklu kaldığı Marmara Ceza İnfaz Kurumları yerleşkesinden tahliye edildi. Polat'ı ablası Sıla Doğu, kızı ve sevenleri karşıladı. Minibüsle cezaevi kapısına getirilen Polat, araçtan iner inmez ablasına ve ardından kıza sarılarak gözyaşı döktü.

Tutuksuz yargılanmasına karar verilen Dilan Polat, cezaevinden çıktı.

Dilan Polat gazetecilerin sorularını ise yanıtlamadı. Kendisini almaya gelen yakınlarının aracıyla cezaevinden ayrıldı.

Tutuksuz yargılanmasına karar verilen Dilan Polat, cezaevinden çıktı.

4 Eylül’de hakim karşısında çıkacaklar

Dilan Polat ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanık 4-5 ve 6 Eylül tarihinde hakim karşısına çıkacak.