Sanalika ve Myspace işbirliği: Sanalika Music

Sanalika ve Myspace işbirliği: Sanalika Music

2008 yılı sonlarında Oyun Stüdyosu tarafından geliştirilen Sanalika'nın yükselişi devam ediyor.

Oyun Stüdyosu, yeni ürünü Sanalika Music ile müzik teması etrafında bir sanal dünya yarattı ve Myspace ile işbirliği çerçevesinde yeni platform Myspace üzerinde yayına açıldı. Myspace üzerinden erişilen Sanalika Music'te amatör müzik gruplarının çalışmalarını sergileyebilecekleri özel mekânlar, müzikseverlere yönelik çok çeşitli uygulama ve aktiviteler yer alıyor.

Sanalika Music yeni mekân tasarımları, uygulamaları, objeleri, reklam ve sponsorluk projeleri açısından müzik dünyasına özel bağımsız bir sosyal ağ platformu ve sanal dünya. Sanalika Music'in sanal dünyasını müzik konsepti etrafında şekillendirilmiş caddeler, kulüpler, apartman daireleri, cafeler, mağaza ve stüdyolar oluşturuyor. Ayrıca interaktiviteyi, kullanıcıların ilgisini ve kalış sürelerini arttıran eğlenceli özel görevler ve sürprizler de bulunuyor.

Myspace üzerinden ulaşılan Sanalika Music dünyasına özel hazırlanan yenilikler arasında; büyük ilgi gören eski model araba tasarımları ve Açık Hava Sineması da yer alıyor. Kullanıcılar, özel tasarım eski model arabalarıyla açık hava sinemasına gelerek arkadaşlarıyla birlikte film izleyebiliyorlar. Burada yine amaç, kullanıcılara müzik konseptine çok yakışan, son derece estetik, zengin, özel bir sanal müzik dünyası deneyimi sunuyor.

Müzisyenler İçin Sanalika Music'te sanal konser fırsatları

Yoğun olarak müzik dünyasına hitap eden Myspace üzerinde yer alan Sanalika Music'te müzik gruplarının, amatör grupların, yapımcıların ve menajerlerin de görsel ve işlevsel olarak hoşuna gidecek büyük bir festival alanı düşünüldü. Dileyen müzik grupları ve müzisyenler bu festival alanında konserlerini gerçekleştirebilecekler. Böylece sanal konserler ile amatör gruplar ve müzisyenler kendilerini tanıtma fırsatı da yakalayabilecekler.