Yaşar Nuri ile basıldı mı?

Yaşar Nuri ile basıldı mı?

Yaşar Nuri Öztürk'le basıldığı iddia edilen Şahane Müftüoğlu ilk kez konuştu.

Yaşar Nuri Öztürk'ün, eski danışmanı Şahane Müftüoğlu, avukatı Engin Yeşilyurt'un bürosunda HABERTÜRK'ün sorularını yanıtladı.

Yaşar Nuri öztürk'ün, eşinin ilk evliliğinden olan oğluna verdiği 370 bin doları geri istediğinde kavganın koptuğunu iddia eden Müftüoğlu, "Bu kavgada kabak benim başıma patladı" dedi.

Müftüoğlu, İngiltere'de Reading Üniversitesi'nde siyasal bilgiler okuduğunu, düşüncelerine değer verdiği Öztürk'ün parti kurduğunu öğrenince Halkın Yükselişi Partisi'ne (HYP) girerek siyasete başladığını, aynı zamanda da Öztürk'ün danışmanlığını üstlendiğini söyledi.

7 TAZMİNAT DAVASI AÇTIK
Canan Öztürk'ün 8 ay önce birdenbire "Eşinle beraberiz, sana gülüyoruz" diye bir mesaj aldığını belirterek, bu mesajı basına verip, "Bu ailevi bir mesele değil, siyasi bir mesele, araştırın" dediğini anlatan Müftüoğlu, Canan Öztürk'ün bundan sonra kendisine ve ailesine hakaret dolu mesajlar gönderdiğini, babasını pavyonculukla suçladığını belirtti. Müftüoğlu, bunun üzerine Canan öztürk aleyhine 7 tazminat davası açtıklarını, hakaret mesajlarının tümünün tespit edildiğini belirtti.

MEĞER BİZİ BASMIŞ
öztürk'ün, "Kocamla çıplak halde bastım" iddiasını yalanlayan Müftüoğlu şöyle dedi: "8 ay önce, 'bana mesaj geldi, araştırın' diyen bir kişi, birdenbire mi 2 yıl önce beni kocasıyla çıplak bastığını hatırladı. Madem böyle bir şey oldu, bu kadar hırslı bir kadın 1.5 yıl daha kendisiyle çalışmama neden ses çıkarmadı. Hafızası yeni mi geldi?, Bizi çıplak yakalamışmış, ben kendimi banyoya kilitlemişim. Benim bir ailem var, bunlar bana sorulmadan olmuş gibi yazıldı" dedi.

ELİNDE İÇ ÇAMAŞIRI VARMIŞ
Yaşar Nuri öztürk'ün, üvey oğluna verdiği 370 bin doları geri isteyince eşiyle aralarında kavga çıktığını belirten Müftüoğlu, bu noktada kendisinin malzeme yapıldığını savundu. Müftüoğlu, Canan öztürk'ün genç bir bayanla aşk dedikodusu çıkararak aslında eşini yıpratmaya çalıştığını savundu.

EMRAH FİLMİ YAZIYOR
Müftüoğlu şöyle devam etti: "Bu kadın tabiri caizse bir Küçük Emrah filmi yaratmaya çalışıyor; 'pavyoncu bir aile, ahlaksız kızları, eşimle olan bir ilişki ve ben zavallı aldatılan kadınım.' Burada zavallı duruma düşürülmeye çalışılan bir tek benim. Zaten akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespitini isteyeceğiz. Ben ona 7 dava açtım. Kendisi tek dava açmadı. Ben Yaşar Nuri Öztürk'e abuk subuk sözde aşk mesajları yazmışım. Bunları kanıtlasın. Gazetelere çıkıp, Yaşar Nuri Öztürk'ü bitirmeye çalışıp, arada beni de malzeme yapmaya çalışıyor. Şimdi de, 'elimde iç çamaşırlar, kıyafetler var' diyor. Bunları nereden aldı bilmiyorum ama benim olmadığı kesin. Bunu mahkemeye götürüp dava açsalar, gülünç duruma düşerler."

İLİŞKİNİZ OLDU MU?
"Yaşar Nuri Bey'le ilişkiniz var mı peki?" sorusuna karşılık Müftüoğlu'nun yanıtı da şöyle: "Yaşar Nuri öztürk benim çok sevdiğim, çok saydığım, o sevgiyi saygıyı bütün bu yaşadıklarıma rağmen kaybetmediğim bir insan. Ama bu söylenenler gibi değil. Benim için çok değerli bir insandır. Hep de öyle kalacaktır. Net söylemek gerekirse, sizin kastettiğiniz manada bir ilişki asla olmadı."

text-ad