TÜSİAD'dan DEM Parti'ye ziyaret

TÜSİAD'dan DEM Parti'ye ziyaret
Güncelleme:

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve Ankara Temsilcisi Barış Urhan, Demokrasi ve Eşitlik Partisi’nin (DEM Parti) genel merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Orhan Turan ve Ankara Temsilcisi Barış Urhan, Demokrasi ve Eşitlik Partisi’nin (DEM Parti) Ankara'da bulunan genel merkezini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında yapılan görüşmede güncel gelişmeler, ekonominin geldiği son durum, hukuk ve demokrasi alanından yaşanan son gelişmelerin değerlendirildiği öğrenildi.

ZİYARETİ DEM PARTİ DUYURDU

DEM Parti'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "TÜSİAD Genel Başkanı Orhan Turan ve Ankara Temsilcisi Barış Urhan Genel Merkezimizi ziyaret etti. Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Eş Genel Başkan Yardımcımız Özlem Gündüz ve Milletvekilimiz Saruhan Oluç tarafından karşılanan TÜSİAD heyetiyle güncel gelişmeler, ekonominin durumu, hukuk ve demokrasi alanında yaşanan gelişmelere dair görüş alışverişinde bulunuldu" ifadeleri yer aldı.

Fenomen makyaj artisti Alp Kavasoğlu'nun ölüm nedeni belli oldu Fenomen makyaj artisti Alp Kavasoğlu'nun ölüm nedeni belli oldu Resmen geleceği görmüş: İşte Bill Gates'in gerçeğe dönüşen tahminleri Resmen geleceği görmüş: İşte Bill Gates'in gerçeğe dönüşen tahminleri Uzman isim açıkladı: Bu besinleri sofranızdan eksik etmeyin! Uzman isim açıkladı: Bu besinleri sofranızdan eksik etmeyin! İmamoğlu'nun avukatından ''ahmak davası'' açıklaması İmamoğlu'nun avukatından ''ahmak davası'' açıklaması Bayraktar Kızılelma gökyüzüyle buluştu... Gururlandıran görüntüler Bayraktar Kızılelma gökyüzüyle buluştu... Gururlandıran görüntüler Karakoldan kaçmayı başaran ''çöpteki polis katili''yle ilgili ihmaller zinciri iddiası Karakoldan kaçmayı başaran ''çöpteki polis katili''yle ilgili ihmaller zinciri iddiası Bu haftanın tadını çıkarın: Yaz geri geldi Bu haftanın tadını çıkarın: Yaz geri geldi 22 suç kaydı olan trafik magandası bir astsubayı şehit etti 22 suç kaydı olan trafik magandası bir astsubayı şehit etti İdil Bilgen’in Dünya Güzellik Yarışması’ndaki rakipleri belli oldu İdil Bilgen’in Dünya Güzellik Yarışması’ndaki rakipleri belli oldu Bakan Tekin kendisi için ''istediği kadar anırsın'' diyen öğretmene bu yanıtı verdi Bakan Tekin kendisi için ''istediği kadar anırsın'' diyen öğretmene bu yanıtı verdi
Kiracıya aile boyu işkence: Kadın kıyafeti giydirip işkence yaptılar Kiracıya aile boyu işkence: Kadın kıyafeti giydirip işkence yaptılar Sıfır aldığı araç başına dert oldu: Bayi geri almadı, mahkemeye başvurdu Sıfır aldığı araç başına dert oldu: Bayi geri almadı, mahkemeye başvurdu Emeklinin 2025 yılı kök maaşı belli oldu Emeklinin 2025 yılı kök maaşı belli oldu İşte Beşiktaş bu... Kara Kartal dünya devlerini da avladı İşte Beşiktaş bu... Kara Kartal dünya devlerini da avladı Mide bulandıran sapıklık: Eşi olacak cani 80’den fazla erkeğe tecavüz ettirdi Mide bulandıran sapıklık: Eşi olacak cani 80’den fazla erkeğe tecavüz ettirdi Yine gizemli hastalık: 2 ölü var, vaka sayısı 500'e ulaştı Yine gizemli hastalık: 2 ölü var, vaka sayısı 500'e ulaştı Konut kredisi faiz oranları değişti: İşte 2 milyon TL krediye en düşük faiz uygulayan banka Konut kredisi faiz oranları değişti: İşte 2 milyon TL krediye en düşük faiz uygulayan banka Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut: İsrail'in hedefi Türkiye, uykudakiler uyansın Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut: İsrail'in hedefi Türkiye, uykudakiler uyansın Bingöl Miss Turkey 2024 birincisi Dr. İdil Bilgen'i bekliyor ama Bilgen'den ses yok Bingöl Miss Turkey 2024 birincisi Dr. İdil Bilgen'i bekliyor ama Bilgen'den ses yok Bozkırın ortasında bir vaha: Kurak araziyi ormana çevirdi Bozkırın ortasında bir vaha: Kurak araziyi ormana çevirdi