İmamoğlu'nun avukatından ''ahmak davası'' açıklaması

İmamoğlu'nun avukatından ''ahmak davası'' açıklaması
Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu hakkında açılan ve siyasi yasak talep edilen davanın duruşmasının bugün görüldüğü iddialarını yalanladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında siyasi yasak ve hapis cezası istenen ‘ahmak davası’ ile ilgili kararın verildiği iddia edildi. Bazı sosyal medya hesaplarında da kararın bugün açıklanacağı ileri sürüldü.

İmamoğlu’nun avukatı Kemal Polat, söz konusu iddia ile ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. 

“DURUŞMA YAPILMADI"

Polat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün TBB ve İBB Başkanı sayın Ekrem İmamoğlu’nun taraf olduğu bir duruşma yapılmamıştır. Yeni bilirkişi raporu için 2 Ekim’e ertelendiği söylenen duruşma, 31 Mayısta yapılan duruşmadır.” dedi.

Kızıl Goncalar'ın fragmanına damga vuran replik: ''Tarikatlar ve cemaatler kapatılmalıdır'' Kızıl Goncalar'ın fragmanına damga vuran replik: ''Tarikatlar ve cemaatler kapatılmalıdır'' Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan sıfır araçlar için yeni düzenleme Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan sıfır araçlar için yeni düzenleme Bozkırın ortasında bir vaha: Kurak araziyi ormana çevirdi Bozkırın ortasında bir vaha: Kurak araziyi ormana çevirdi Fenomen makyaj artisti Alp Kavasoğlu'nun ölüm nedeni belli oldu Fenomen makyaj artisti Alp Kavasoğlu'nun ölüm nedeni belli oldu 3D yazıcıyla üretilen intihar kapsülü alarmı: Gözaltılar var 3D yazıcıyla üretilen intihar kapsülü alarmı: Gözaltılar var Resmen geleceği görmüş: İşte Bill Gates'in gerçeğe dönüşen tahminleri Resmen geleceği görmüş: İşte Bill Gates'in gerçeğe dönüşen tahminleri Oğlu 2. kez evlenen Orhan Gencebay ailesinden ''haberimiz yoktu'' açıklaması Oğlu 2. kez evlenen Orhan Gencebay ailesinden ''haberimiz yoktu'' açıklaması Karakoldan kaçmayı başaran ''çöpteki polis katili''yle ilgili ihmaller zinciri iddiası Karakoldan kaçmayı başaran ''çöpteki polis katili''yle ilgili ihmaller zinciri iddiası Emeklinin 2025 yılı kök maaşı belli oldu Emeklinin 2025 yılı kök maaşı belli oldu Mide bulandıran sapıklık: Eşi olacak cani 80’den fazla erkeğe tecavüz ettirdi Mide bulandıran sapıklık: Eşi olacak cani 80’den fazla erkeğe tecavüz ettirdi
Kiracıya aile boyu işkence: Kadın kıyafeti giydirip işkence yaptılar Kiracıya aile boyu işkence: Kadın kıyafeti giydirip işkence yaptılar Konut kredisi faiz oranları değişti: İşte 2 milyon TL krediye en düşük faiz uygulayan banka Konut kredisi faiz oranları değişti: İşte 2 milyon TL krediye en düşük faiz uygulayan banka İstanbul'da çocuğa öz baba şiddeti kamerada İstanbul'da çocuğa öz baba şiddeti kamerada Sıfır aldığı araç başına dert oldu: Bayi geri almadı, mahkemeye başvurdu Sıfır aldığı araç başına dert oldu: Bayi geri almadı, mahkemeye başvurdu 5 ilde emekli sayısı çalışan sayısını geçti 5 ilde emekli sayısı çalışan sayısını geçti Tamer Karadağlı hakkında suç duyurusu Tamer Karadağlı hakkında suç duyurusu Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut: İsrail'in hedefi Türkiye, uykudakiler uyansın Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut: İsrail'in hedefi Türkiye, uykudakiler uyansın Bakan Tekin kendisi için ''istediği kadar anırsın'' diyen öğretmene bu yanıtı verdi Bakan Tekin kendisi için ''istediği kadar anırsın'' diyen öğretmene bu yanıtı verdi AK Parti'den emeklilik sistemi ve çalışma saati açıklaması AK Parti'den emeklilik sistemi ve çalışma saati açıklaması Bingöl Miss Turkey 2024 birincisi Dr. İdil Bilgen'i bekliyor ama Bilgen'den ses yok Bingöl Miss Turkey 2024 birincisi Dr. İdil Bilgen'i bekliyor ama Bilgen'den ses yok