Erdoğan'ın Başdanışmanı Yiğit Bulut'tan olay gönderme: ''Dede parasıyla olmaz''

Erdoğan'ın Başdanışmanı Yiğit Bulut'tan olay gönderme: ''Dede parasıyla olmaz''
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 3-1 mağlup olmasının ardından isim vermeden Ali Koç'a yüklendi. Bulut, ''Dede parasıyla, baba parasıyla olmaz'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Galatasaray'ın Kadıköy'de ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etmesinin ardından dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımında bulundu. Japonya'daki bir arkadaşıyla yaptığı telefon görüşmesini aktaran Bulut, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik olduğu düşünülen sözlerle gündem yarattı.

Galatasaray'ın kritik zaferi sonrası Twitter üzerinden bir mesaj paylaşan Yiğit Bulut, "Bu akşam Japonya'dan bir arkadaşım aradı. Bana şu cümleyi söyledi ve telefonu kapattı: 'Dede parasıyla, baba parasıyla olmaz. Kendinde bir değer yoksa boşuna çırpınma.' Haklı gibi geldi!" ifadelerini kullandı

Paylaşımında Yalçın Küçük'e de atıfta bulunan Bulut, "Belki de Yalçın Küçük haklı! Zaman gösterecek!" dedi. Bu sözler, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik bir eleştiri olarak yorumlandı.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi mağlup etmesinin ardından yapılan bu paylaşım, Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç'u hedef aldığı şeklinde yorumlandı. Bulut'un kullandığı "dede parası, baba parası" ifadesi, Ali Koç'un aile mirasına gönderme şeklinde değerlendirildi.