Erdoğan Diyarbakır'da: Bunlara 14 Mayıs'ta gerekli dersi vermeye var mıyız?

Erdoğan Diyarbakır'da: Bunlara 14 Mayıs'ta gerekli dersi vermeye var mıyız?
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Deprem Konutları Temel Atma Töreni'nde konuştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da Deprem Konutları Temel Atma Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Aziz milletim, sizleri sevgiyle selamlıyorum. Önümüzdeki hafta olacak bayramınızı şimdiden kutluyorum. Dünyalar güzeli Dicle'nin incisi Diyarbakır'da sizlerle olmaktan memnuniyet duyuyorum.

Bu şehrin her taşında medeniyet var. Dicle'nin ve Fırat'ın coşkusu bu şehrin her karış toprağında kendini belli ediyor. Karşımdaki muhteşem topluluk bunu haykırıyor. Kardeşliğin, barışın timsali olan bu şehrin başı hep dik durmuştur. Bu şehri her şeyiyle seviyoruz. Diyarbakır'ın tüm ilçelerini sokaklarını ayrı ayrı selamlıyorum.

Diyarbakır 40 yıldır ekmeğine göz koyanlara karşı birliğini, beraberliği, kardeşliğini muhafaza etmenin mücadelesini veriyor. Geçmişte bu şehre ve insanlarına yapılan yanlışlar, yapılan zulümler oldu mu? Elbette oldu. Müze ve kültür merkezi haline getirmekte olduğumuz eski Diyarbakır cezaevi bunun şahitlerinden değil mi? Kürt kardeşlerimi sokağa dökerek 51 yavrumuzu Diyarbakır'da öldürmediler mi? Şimdi bu Selo nerde? Yasin Börü yavrumuzu bunlar şehit etmediler mi? Bunların derdi Kürt değil. Bunlar katil, bunlar terörist. Bu teröristlere 14 Mayıs'ta gerekli dersi vermeye var mıyız?

Bodrum'da evinde ölü bulunan Türkiye'nin ünlü iş kadınının son mektubu ortaya çıktı Bodrum'da evinde ölü bulunan Türkiye'nin ünlü iş kadınının son mektubu ortaya çıktı Survivor'da izleyicinin gözünden kaçmayan hata! Fragman apar topar yayından kaldırıldı Survivor'da izleyicinin gözünden kaçmayan hata! Fragman apar topar yayından kaldırıldı Dev AVM'de 3 yaşındaki minik Elif'e köpek saldırısı kamerada! Dev AVM'de 3 yaşındaki minik Elif'e köpek saldırısı kamerada! Canlı yayına bağlanıp ''cadıyım'' dedi, elektrikler kesilince Hakan Ural'ın tepkisi bu oldu Canlı yayına bağlanıp ''cadıyım'' dedi, elektrikler kesilince Hakan Ural'ın tepkisi bu oldu 2 günün keyfini çıkarın: Hafta sonu bahar, yeni haftada ise kış geliyor! 2 günün keyfini çıkarın: Hafta sonu bahar, yeni haftada ise kış geliyor! Futbolda 100 milyon Euro'luk transfer bombası patlıyor! Futbolda 100 milyon Euro'luk transfer bombası patlıyor! Ekrem İmamoğlu'nun diploması için ''uygun'' deyip, görevinden istifa eden dekan sessizliğini bozdu Ekrem İmamoğlu'nun diploması için ''uygun'' deyip, görevinden istifa eden dekan sessizliğini bozdu AK Parti döneminde işe alınmış... Yeni Akit yazarı Kenan Alpay belediye çalışanı çıktı! AK Parti döneminde işe alınmış... Yeni Akit yazarı Kenan Alpay belediye çalışanı çıktı! ''Kankası''ndan Nükhet Duru'nun dans ederken gözüken iç çamaşırı için olay yorum ''Kankası''ndan Nükhet Duru'nun dans ederken gözüken iç çamaşırı için olay yorum Mezarlığı ziyaret eden 2 kadından tepki çeken pozlar Mezarlığı ziyaret eden 2 kadından tepki çeken pozlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 92 yaşındaki yurttaşa elini öptürdü, tepkiler çığ oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, 92 yaşındaki yurttaşa elini öptürdü, tepkiler çığ oldu Bakanlık kadrolu personel alımı yapacak: İşte alım yapılacak branşlar Bakanlık kadrolu personel alımı yapacak: İşte alım yapılacak branşlar Sadece 180 gün kaldı... Başvurmayanlar tapudaki hakkını kaybedecek! Sadece 180 gün kaldı... Başvurmayanlar tapudaki hakkını kaybedecek! İki il arasındaki mesafe dev köprüyle yarı yarıya inecek İki il arasındaki mesafe dev köprüyle yarı yarıya inecek Akasya Durağı'nın haylazını artık görenler tanıyamıyor Akasya Durağı'nın haylazını artık görenler tanıyamıyor Yeşilçam'ın efsanesi Kadir İnanır'ın son hali ortaya çıktı Yeşilçam'ın efsanesi Kadir İnanır'ın son hali ortaya çıktı Bodrum'da ilginç anlar: Gelinliğiyle yola çıkıp ''Koca aranıyor, mümkünse zengin'' pankartı açtı Bodrum'da ilginç anlar: Gelinliğiyle yola çıkıp ''Koca aranıyor, mümkünse zengin'' pankartı açtı Jose Mourinho'dan maçın hakemine ve UEFA'ya Galatasaray imalı sert tepki Jose Mourinho'dan maçın hakemine ve UEFA'ya Galatasaray imalı sert tepki AK Parti'den tepki çeken özelleştirme: 4 ilimizde 4 milyon vatandaş Amerika'nın müşterisi oldu! AK Parti'den tepki çeken özelleştirme: 4 ilimizde 4 milyon vatandaş Amerika'nın müşterisi oldu! Yüzlerce suç kaydı ve 108 yıl hapis cezası varken aramızda dolaşıyormuş! Yüzlerce suç kaydı ve 108 yıl hapis cezası varken aramızda dolaşıyormuş!