CHP'nin Beşiktaş adayı Rıza Akpolat'tan Beşiktaşlılara çağrı

Güncelleme:

CHP'nin Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaşlı seçmenlerden hazırladığı bir video ile destek istedi.

Türkiye’de son yıllarda her seçim kritik. Ama inanın bu seçim, hepsinden daha büyük önem arz ediyor. Çünkü ülkemizin ekonomik kriz ve işsizlik gibi giderek tırmanan ve acil çözüm bekleyen sorunları var. Bu sorunların çözümünde yerel yönetimler büyük rol oynayabilir; illerde, ilçelerde üretimi ve istihdamı artırabilirler. Ama bunun için hem ortaya bir niyet koymak hem de vatandaşları ideolojisine veya inancına göre ayırıp kayırmadan siyaset üstü bir yaklaşım sergilemek gerekiyor. Sokakta yaşanan her sorun, şikayetin sahibinin kimliğinden bağımsızdır çünkü tüm vatandaşlarımızın sorunudur. Bu anlamda, Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi de Beşiktaş için önem taşıyor. Zira, 25 yıldır İstanbul’u yönetenler, Beşiktaş seçmenini adeta cezalandırıyorlar. Beşiktaş’a verilmeyen hizmetlerin birçoğunun kaynağı İstanbul Büyükşehir Belediyesi. Beşiktaş’ın merkez toplanma noktaları ile 40 ana caddesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanında ve hizmetlerden mahrum bırakılıyor. İnsanlar bilmedikleri için trafik sorununu bizim çözmemizi bekliyorlar. Halbuki İstanbul Büyükşehir Belediyesi işin içinde olmadan bu sorunu çözmek mümkün değil. Ya da mesela, deniz ulaşımını artırmak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapmamız şart. İşte, Ekrem İmamoğlu seçilirse hem pek çok sorunu çözmek hem de Beşiktaş’ı kalkındırmak yolunda önümüzdeki pek çok engel kalkmış olacak. Elbette biz Büyükşehir’i aldığımızda, onların yaptıklarını yapmayacağız. Tüm vatandaşlarımıza, kimseyi ayırmadan, eşit hizmet götüreceğiz.

 Bu nedenle, seçmenimizin sandığa gitmesini çok önemsiyoruz. İktidar partisi bütün olanaklarını seçmeni sandığa götürmek ve fire vermemek için seferber ederken, bizim sandığa gitmeyen her seçmenimiz hanemize eksi, rakibin hanesine ise artı olarak yazılacaktır.

Beşiktaş’ta Atatürk’ü diline pelesenk eden bazı adaylara bakıyoruz, söylemleri ile eylemleri hiçbir şekilde örtüşmüyor.

8 Mart’ta kadınlara karanfil dağıtırken, akşamında kadınlar polis tarafından darp edildiğinde sessizce izliyorlar. Gündüz kadın haklarına duyarlı gibi görünüp gecesinde kadınların çiğnenen haklarına duyarsız kalabiliyorlar! Verdikleri sözler konusunda samimiyetlerini sorgulamak gerek. 

Sandığa gitmemenin telafisi yok. Beşiktaş’ı bu çelişkilerin sahiplerine teslim etmemek ve Beşiktaş'tan tüm Türkiye'ye sesimizi en gür şekilde duyurmak için tüm Beşiktaşlıları tek yürek olmaya davet ediyorum. Değişim için onların oyu çok önemli.

Sadece Beşiktaş’ın değil, Şişli ve Beyoğlu ilçelerimizdeki CHP’li adaylarımızın da seçimden başarıyla çıkmalarını arzu ediyorum. Bu ilçelerimizle ortak projelerimiz var. Birbirimize komşu olduğumuz bölgemizde, İstanbul’un kalbinde, sosyal demokrat çalışma sistemini beraber kuracağız.

Benim için eşit hizmet sözü zaten en büyük siyasettir! Siyasete girme amacım, hizmet etmektir. Bölmeden, kutuplaştırmadan, kızmadan, yapılanı lütuf görmeden tüm Beşiktaşlılara eşit hizmet götürmek için geliyorum.

Bu yüzden ayrışmayalım ve Beşiktaş'ta ayrışma isteyenleri mutlu etmeyelim. Başka Beşiktaş yok. Tek yürek olup Beşiktaş'a sahip çıkacağız!

 

Seçiniz...