CHP'de büyük sürpriz ! O isim yok...

CHP'de büyük sürpriz ! O isim yok...

Ege Bölgesi'ndeki 24 CHP'li milletvekili bildiri imzalayarak Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

İzmir’den 12 olmak üzere Ege Bölgesinde CHP’li 24 milletvekili bildiri imzalayarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdi. İmza veren isimler arasında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın olmaması dikkat çekti.

1 Kasım seçimi sonrası CHP içinde başlayan genel başkan değişikliği istekleri sonrasında Ege Bölgesi CHP Milletvekilleri ortak bir basın açıklaması yaptı ve Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdi. İmza veren isimler arasında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın olmaması dikkat çekti.

İzmir’den 12 olmak üzere Ege Bölgesinde CHP’li 24 milletvekili bildiri imzalayarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olduklarını belirtti.

İZMİR'DEN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK

1 Kasım seçimleri sonrasında Genel Başkanlık için Muharrem İnce, Mustafa Balbay ve eski İstanbul Milletvekili Umut Oran’ın talip olmasından sonra bölünme yaşayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na İzmir’den destek çıktı.

SONUNA KADAR YANINDAYIZ

Sonuna kadar Kılıçdaroğlu’nun yanında olduklarını belirten CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, “Halkımız son milletvekili seçimlerinde bunalım ve kaos çekincesiyle, 6 ay önce cezalandırdığı AK Parti’yi, 1 Kasım seçimlerinde iktidar yapmıştır. Ancak karşısında ana muhalefet olarak partimizi koymuştur. Diğer partiler önemli kayıplara uğrarken partimiz az da olsa, oyunu arttırarak yerini korumayı başarmıştır" diye konuştu.

ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM HAYATİ BİR DÖNEM

Önümüzdeki dönem AK Parti’nin, ülkemiz için hayati önemi olan iç ve dış sorunlar karşısında yanlış politikalarına en güçlü direnç noktasının CHP olacağını anlatan Bayır, şunları söyledi:

YENİ GENEL BAŞKAN İSTEĞİ GEREKSİZ

"Seçimlerin hemen ardından, daha birinci gün başlayan genel başkan değişikliği isteklerini, hele eski delege yeni delege tartışmalarını gereksiz buluyoruz. Bu anlamda, devam eden kongreler süreci tamamlanmalıdır. Partimizin kurultay delegeleri, gereksinim olduğunda, hangi dönemde seçildiklerine bakmazsınız gereğini yapacak sağduyuya sahiptir.

YILMADAN DOĞRULARI HALKA ANLATACAĞIZ

Önümüzdeki dönemde bize düşen görev yılmadan, bıkmadan doğruları halka anlatmaktır. Önümüzdeki olağan kurultayımızın görevi, varsa eksik kalmış politikaları gözden geçirerek belirlemek, bu görevi yapacak ve örgütü canlı tutacak, daha dinamik genel merkez kadrolarını belirlemek olacaktır.”

HERKES ADAY OLABİLİR

İzmir’den Mustafa Balbay’ın genel başkanlığa aday olduğunun hatırlatılması üzerine Bayır, “CHP demokratik bir parti. Herkes aday olabilir” dedi.

24 VEKİL İMZA VERDİ

CHP'nin Egeli milletvekilleri, CHP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenledikleri basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdi. Balbay ve Kılıçdaroğlu dışında İzmir'deki 12 milletvekilli ile Aydın, Afyon, Balıkesir, Denizli, Manisa, Uşak ve Muğla illerindeki toplam 12 milletvekilinin imza verdi.

DEKLERASYONDA İMZASI OLMAYAN İSİMLER

Deklerasyonda CHP milletvekilleri Bülent Tezcan (Manisa), Metin Ülkü Baydar (Aydın) Namık Havutça (Balıkesir) Mazlum Nurlu'nun (Manisa) imzalarının olmaması dikkat çekti.

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK VEREN İSİMLER:

İZMİR: Selin Sayek Böke, Musa Çam, Tuncay Özkan, Tacettin Bayır, Özcan Purçu, Ali Yiğit, Murat Bakan, Zeynep Altıok, Zekeriya Temizel, Aytun Çıray, Atila Sertel, Kamil Okyay Sındır.

MUĞLA: Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan, Nurettin Demir.

MANİSA: Özgür Özel, Tur Yıldız Biçer

BALIKESİR: Ahmet Akın, Mehmet Tüm

DENİZLİ: Melike Basmacı, Kazım Arslan

AYDIN: Hüseyin Yıldız

AFYON: Burcu Köksal

UŞAK: Özkan Yalım

Candaş Tolga Işık ''İmamoğlu'' eleştirileri için suskunluğunu bozdu Candaş Tolga Işık ''İmamoğlu'' eleştirileri için suskunluğunu bozdu AK Parti'de ''İmamoğlu'' istifası AK Parti'de ''İmamoğlu'' istifası Yeni keşif: Mısır piramitlerinin altından bakın ne çıktı? Yeni keşif: Mısır piramitlerinin altından bakın ne çıktı? Öğrenciler ünlü kahvecinin şubesini mühürledi Öğrenciler ünlü kahvecinin şubesini mühürledi Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne de soruşturma başlatıldı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne de soruşturma başlatıldı Bankada parası olana müjde: Stopaj indirimi geliyor Bankada parası olana müjde: Stopaj indirimi geliyor İBB’den Şehzadebaşı Camii'ye zarar verildiği iddialarına yanıt İBB’den Şehzadebaşı Camii'ye zarar verildiği iddialarına yanıt Özgür Özel'den tarihi Saraçhane resti Özgür Özel'den tarihi Saraçhane resti Otomotiv devinden çalışanlarına ''çılgın'' istifa kampanyası! Otomotiv devinden çalışanlarına ''çılgın'' istifa kampanyası! Ustasının boğazını keserek öldürdü, ifadesi kan dondurdu Ustasının boğazını keserek öldürdü, ifadesi kan dondurdu
Silivri'de cezaevine konulan Ekrem İmamoğlu'ndan ilk görüntü geldi Silivri'de cezaevine konulan Ekrem İmamoğlu'ndan ilk görüntü geldi İmamoğlu tutuklanarak cezaevine konuldu Dolar, Euro, altın ve gümüşün tepkisi bu oldu İmamoğlu tutuklanarak cezaevine konuldu Dolar, Euro, altın ve gümüşün tepkisi bu oldu Bozdoğan Kemeri'nde polis memuru ile genç kadının diyaloğu kameralara böyle yansıdı! Bozdoğan Kemeri'nde polis memuru ile genç kadının diyaloğu kameralara böyle yansıdı! Meteoroloji uyardı: Şiddetli sağanak yağışlar geri dönüyor! Meteoroloji uyardı: Şiddetli sağanak yağışlar geri dönüyor! Zam talebini reddeden kiracısına kızıp, öyle bir şey yaptı ki... Zam talebini reddeden kiracısına kızıp, öyle bir şey yaptı ki... 70 yaşındaki kadın akılalmaz gerçeği hastaneye başvurunca öğrendi! 70 yaşındaki kadın akılalmaz gerçeği hastaneye başvurunca öğrendi! Türkiye'nin yeşil cennetindeki bu mahalle ölümün eşiğinde yaşıyor! Türkiye'nin yeşil cennetindeki bu mahalle ölümün eşiğinde yaşıyor! Dere yatağından at ve eşek atıkları fışkırdı! Dere yatağından at ve eşek atıkları fışkırdı! Google tepkiler üzerine İmamoğlu'nun ünvanını değiştirdi Google tepkiler üzerine İmamoğlu'nun ünvanını değiştirdi Allah kahretsin! Kucaklarındaki minik çocuklar ''kiralık'' çıktı! Allah kahretsin! Kucaklarındaki minik çocuklar ''kiralık'' çıktı!