Canlı yayında ''Meral Akşener AK Parti’ye katılacak''

Canlı yayında ''Meral Akşener AK Parti’ye katılacak''
Güncelleme:

Sözcü TV Ana Haber'de Fatih Portakal'ın İYİ Parti eski lideri Meral Akşener ile ilgili yorumu sırasında sarfettiği "rejiden geldi, AK Parti milletvekili olabilir" ifadesi canlı yayına damga vurdu.

İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimlerin ardından seçimli kongreye gitmiş, genel başkanlık makamına veda etmişti. O gün bugündür ortalarda gözükmeyen Akşener dün eski Başbakan Tansu Çiller’in ölen eşi Özer Çiller’in cenaze töreninde kameralar önüne çıkmıştı.

Akşener'in Genel Başkanlık koltuğuna veda etmesinin ardından siyasete geri dönüp dönmeyeceği sık sık kamuoyunda tartışılırken Sözcü TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal ile reji arasında geçen diyalog İYİ Partililerin tepkisini çekti.

Akşener’den bahseden Portakal, “Meral Hanım’ı siyaset sahnesinde görebilir miyiz ne diyorsunuz? Yani bir 6 ay sonra 8 ay sonra… Rejiden bir ses geldi ‘AK Parti’de görebiliriz’ Yok artık o kadar da değil ya… AK Parti Milletvekili olarak görüyormuş… Yok canım o kadar da değil. Abartmayın sizde arkadaşlar ya. Ama tabi siyaset her şeye gebe. Hiçbir şey şaşırtmıyor. Sizi de şaşırtmıyor, beni de şaşırtmıyor” ifadelerini kullandı.