AK Partili Ensarioğlu ile Narin'in amcası yan yana

AK Partili Ensarioğlu ile Narin'in amcası yan yana
Güncelleme:

Diyarbakır'da korkunç bir cinayete kurban giden minik Narin'in ailesi için "bazen bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile, bizim dostlarımız" açıklamasıyla dikkat çeken AK Partili Galip Ensarioğlu'nun, Narin'in katil zanlılarından biri olan amcası Salim G. ile birlikte çekildiği iddia edilen fotoğraf gündeme bomba gibi düştü.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bir çuvalın içerisinde dere yatağına gizlenmiş olarak bulunan minik Narin ile ilgili soruşturma devam ederken daha önce Narin'in ailesi ile ilgili olarak "bazen bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile, bizim dostlarımız" açıklamasını yapan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun, Narin'in amcası Salim G. ile aynı karede olduğu bir fotoğraf gündeme bomba gibi düştü.

 

Diken’den Bışar Arslan’a konuşan AK Partili Ensarioğlu, fotoğrafın ne zaman çekildiğini hatırlamadığını söyledi ve “aileyi tanıdığını” hatırlattı.

Ensarioğlu şunları söyledi;

“Neredeyse ‘Katil sensin’ diyecekler. Fotoğrafta ben netim, diğerleri bulanık. Basın, sosyal medya, kafayı yemiş bir sürü adam ne yapmaya çalışıyor? Babası, iki buçuk yaşındaki çocuğa tecavüz etmiş, burada vahşi bir cinayet var. Var gücümüzle bu cinayeti ortaya çıkarmaya çalıştığımız halde, söylemediği laflara ekleme yapılıyor. Bu nasıl bir haysiyet cellatlığı.

Fotoğraf ne zaman çekildi hatırlamıyorum. Fotoğraftaki iki kişiyi tanıdım. Biri Dicle Belediye Başkanı (çaprazda arkası dönük olan )ve sol tarafımdaki de bizim büyükşehirde daire başkanı. Diğerlerini tanıyamadım ama Salim G. olmadığı kesin. Bilerek bulanık çıkarmışlar, eski fotoğraf.”

Ensarioğlu, “Salim G. sizi ziyaret etti mi?” Sorusuna şu yanıtı verdi:

“Hatırlamıyorum, ama aileyi tanıdığımı söylüyorum. Ailenin bir bireyi şu anda İYİ Parti il başkan yardımcısı. İYİ Parti’ye mi mal edeceğiz, O köyden HDP’ye 10 oy var, HDP’ye mi mal edeceğiz yani… ‘Kızın 20 yılın önce ölen dedesi dostum’ demişim, bu kabahat mi?”