Ahmet Türk ile ilgili sürpriz adım

Ahmet Türk ile ilgili sürpriz adım

Terör soruşturması kapsamında tutuklu bulunan eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Türk, sağlık raporu için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Elazığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda terör soruşturması kapsamında tutuklu bulunan eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Türk, sağlık raporunda eksik kalan tetkiklerin yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ahmet Türk'ün avukatı Zeynep Ceren Boztoprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk'ün sağlık raporu için bugün İstanbul Adil Tıp Kurumu'na götürüldüğünü söyledi.

Türk'ün eksik kalan tetkiklerinin İstanbul'da yapılacağını ifade eden Boztoprak, ardından çıkacak raporun sonucuna göre müvekkilinin cezaevinde kalıp kalmayacağının belli olacağını ifade etti.

Boztaprak, yapılacak işlemlerin ardından Türk'ün yeniden Elazığ'a getirileceğini sözlerine ekledi.

İçişleri Bakanlığınca 17 Kasım 2016'da görevden uzaklaştırılan eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Türk, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması çerçevesinde 21 Kasım 2016'da gözaltına alınmış ve 24 Kasım 2016'da tutuklanmıştı.

Silivri Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan Türk, 15 Ocak'ta Elazığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na nakledilmişti.

Türk, sağlık raporu için 25 Ocak'ta Fırat Üniversitesi Hastanesi, oradan da heyete girmek üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi Rızaiye binasına getirilmiş, sağlık raporu için heyete girdikten sonra yeniden cezaevine götürülmüştü.

AA

Benzin, motorin ve LPG'ye 3 gün üstüste 3 zam geliyor! Benzin, motorin ve LPG'ye 3 gün üstüste 3 zam geliyor! Soğuğa, yağmura, kara bir kez daha veda edin! Hava çok hızlı ısınacak! Soğuğa, yağmura, kara bir kez daha veda edin! Hava çok hızlı ısınacak! Çiftçinin tarlasını ''masal diyarına'' çeviren bu yöntemi yüzlerce ağacı kurtardı! Çiftçinin tarlasını ''masal diyarına'' çeviren bu yöntemi yüzlerce ağacı kurtardı! 200 metrelik dev köprü çöktü, çok sayıda ölü var! 200 metrelik dev köprü çöktü, çok sayıda ölü var! Yaz gelirken Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'dan kötü haber geldi Yaz gelirken Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'dan kötü haber geldi Adem amca ile bir kez daha kavuşan Yaren leyleğin fotoğrafına Avrupa'dan ödül Adem amca ile bir kez daha kavuşan Yaren leyleğin fotoğrafına Avrupa'dan ödül MHP'ye yakınlığıyla bilinen isim Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili olay iddialar MHP'ye yakınlığıyla bilinen isim Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili olay iddialar ''Analiz sonuçları temiz çıktı'' denmişti, 1,5 ay sonra bir hamle daha ''Analiz sonuçları temiz çıktı'' denmişti, 1,5 ay sonra bir hamle daha Bir zamanlar teröristlerin kol gezdiği tepelerdeki doğal antibiyotik tezgahlara indi Bir zamanlar teröristlerin kol gezdiği tepelerdeki doğal antibiyotik tezgahlara indi Yeşilçam efsanesi ünlü sanatçı Filiz Akın'ı kaybettik Yeşilçam efsanesi ünlü sanatçı Filiz Akın'ı kaybettik
İmamoğlu'nun ''Kent Uzlaşısı'' soruşturması ifadesi ortaya çıktı İmamoğlu'nun ''Kent Uzlaşısı'' soruşturması ifadesi ortaya çıktı Özel'den skandal iddia: ''Soruşturmanın kilit ismi aynı gün serbest bırakıldı!'' Özel'den skandal iddia: ''Soruşturmanın kilit ismi aynı gün serbest bırakıldı!'' Türkiye'nin ''Ahmet Baba''sı Müge Anlı'da eski eşinin dolandırdığı engelli kadına hediye araba! Türkiye'nin ''Ahmet Baba''sı Müge Anlı'da eski eşinin dolandırdığı engelli kadına hediye araba! 79 canı yitirdiğimiz Kartalkaya faciasındaki bilirkişi raporu ortaya çıktı 79 canı yitirdiğimiz Kartalkaya faciasındaki bilirkişi raporu ortaya çıktı ORC'nin 30 ildeki son genel seçim anketinin sonuçları açıklandı ORC'nin 30 ildeki son genel seçim anketinin sonuçları açıklandı Topuk kanı alınmadığı için kayyum atanan bebek davasında karar çıktı Topuk kanı alınmadığı için kayyum atanan bebek davasında karar çıktı MHP, iktidarın CHP'ye kayyum atama planını açıkladı MHP, iktidarın CHP'ye kayyum atama planını açıkladı AK Partili Şamil Tayyar'dan, AK Parti'ye İmamoğlu uyarısı AK Partili Şamil Tayyar'dan, AK Parti'ye İmamoğlu uyarısı Cem Küçük ''sanatçı takımı'' dedi, Şevket Çoruh'tan tokat gibi bir yanıt geldi Cem Küçük ''sanatçı takımı'' dedi, Şevket Çoruh'tan tokat gibi bir yanıt geldi CHP'li Cemal Enginyurt Çağlayan Adliyesi'ne girip ''Erdoğan istifa'' dedi! CHP'li Cemal Enginyurt Çağlayan Adliyesi'ne girip ''Erdoğan istifa'' dedi!