Öldüğü iddia edilmişti: Fetullah Gülen'in son hali dikkat çekti

Öldüğü iddia edilmişti: Fetullah Gülen'in son hali dikkat çekti
Güncelleme:

Eli kanlı terör örgütü FETÖ'nün halan ABD'de yaşamını sürdüren elebaşısı Fetullah Gülen'in son hali ortaya çıktı. Terör örgütünün elebaşısı Gülen'in yüzündeki ifadeyi gören "ölmemiş ama ölmek üzere" yorumunu yaptı.

Türkiye'de uzun yıllarca gizli gizli örgütlenen ardından kaçtığı ABD'de hayatına devam eden son olarak da 15 Temmuz'daki kanlı darbe girişimiyle Türkiye Cumhuriyeti'ne açık açık savaş açan FETÖ'nün elebaşısı Fetullah Gülen'in son hali ortaya çıktı.

Sosyal medya platformu X hızla yayılan görüntülerdeki terörist başı Fetullah Gülen'in siyah bir araç içindeki yüz ifadesi gündem oldu.

Hatırlanacağı gibi terör örgütü elebaşısı daha önce son olarak Haziran ayında bir sandalyede üzerinde bir battaniye ile otururken görüntülenmişti.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen geçen aylarda FETÖ içindeki kavgayı ifşa etmiş ve örgütün Pensilvanya kampından çektiği video ile FETÖ elebaşının Pensilvanya’daki FETÖ kampından kaçırıldığını söylemişti.

Ebuseleme Gülen, FETÖ elebaşı Gülen öldükten sonra yerine geçeceği söylenen Mustafa Özcan ekibinin Pensilvanya kampının her yerine dinleme cihazları yerleştirdiğini ve bu sebeple Gülen'in "Uzun Cevdet" lakaplı Cevdet Türkyolu tarafından kaçırıldığını açıklamıştı.