Okan Koç bin pişman!

Okan Koç bin pişman!

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra bir türlü istenileni veremeyen Okan Koç bin pişman.

Geçtiğimiz yıl Sakarya’da parladıktan sonra, bu sezonun ilk yarısında Altay’da gösterdiği başarılı performansın ardından Denizlispor’a transfer olarak yeniden Süper Lig’e dönen Okan’ın zirveyi yakalamak için halen umudu var...

‘HİÇBİR ŞEY BİTMEDİ’

“Hayatta da, futbolda da en önemli şey istemek, mücadele etmek. Şu an insanlar Denizlispor’a düştü gözüyle bakıyor. Ama bence kaybedilmiş bir şey yok. Hocamızın hırsı, çalışkanlığını da bildiğim için ligde kalacağımıza inanıyorum. Hakan Abi (Kutlu) Ankaragücü’nde benim kaptanlığımı yapmıştı. Kasımpaşa, Adana ve Çaykur Rize de beni istemişti ama Hakan Abi nedeniyle burayı tercih ettim. Onlar benim yeteneğime inandılar, ben de onların hedefine...”

‘HEDEFİM MİLLİ TAKIM’

“Artık akıllandım. 27 yaşına geldim ama 33 yaşındaki bir oyuncunun yaşayacaklarını gördüm, geçirdim. Yeteneklerimden bir şey kaybetmedim, tecrübeyi de üzerine ekledim. Geçen yıllara ben de çok üzülüyorum. Beşiktaş’a imza attığım güne, yani 5 sene öncesine döneyim, 10 trilyon borcum olsun. Ama yine de biten bir şey yok. Önümde büyük bir geri dönüşü başaran Yusuf Şimşek ve Ceyhun Eriş gibi örnekler var. Onlar bunu 30 yaşından sonra yaptılar, benim de şansım var. Denizli tam futbol oynanacak şehir. Burada yeni bir hava yakalayıp, Milli Takım’a kadar yükselebileceğime inanıyorum.”

GAZETE HABERTÜRK / Hasan ERCAZİP