Narin cinayetinde yine bir ''biliyorum ama söyleyemem'' krizi

Güncelleme:

AK Parti'ye olan yakınlığıyla bilinen yazar Cem Küçük Diyarbakır'da kayıp olarak aranırken cansız bedeni 19 gün sonra bir çuvalın içerisinde dere yatağına gizlenmiş olarak bulunan minik Narin'le ilgili "Abisi bir şey yaparken Narin görüyor, ben söyleyemiyorum" dedi.

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin G.’ın, kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunmuştu. Olayla ilgili aile üyelerinin de dahil olduğu itirafçı ve amca tutuklanırken anne ve babanın da tutuklanması talep edilmişti.

Cem Küçük​'ün canlı yayında savcılık kayıtlarına ulaştığını belirterek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cinayetin arkasında Narin G.​'ın abisi Narin G.'ın yer aldığını belirtti. 19 yaşındaki E.G.'in bir şey yaptığı sırada bu olayın Narin tarafından görüldüğünü ve Narin'in bu durumu başkalarına söyleyeceğinden korkarak onu boğmaya başladığını ifade etti. Narin'in yüzünde boğulma izleri tespit edildiğini, E.G.'in ise yüzünde ve boynunda Narin'in tırnak izlerinin bulunduğunu kaydetti.

"Savcılık ifadelerinde 19 yaşındaki abi Narin G. bir şey yaparken Narin'e yakalanıyor. Narin'in gördüğünü gören ve bunu söyleyeceğinden çekinen abi abi Narin'i boğazlıyor. E.G.'in yüzünde tırnak izleri var. Kızımızın yüzünde de boğma izleri var. Annesi de olayı orada görüyor. Savcılık kızın ölümünde annenin yardım edip etmediği konusunda muallakta sadece. Savcılardan biri annenin yardım ettiğini düşünüyor.

 "ANNE, AMCAYI 3 DEFA ARADI AMA İFADESİNDE HATIRLAMIYORUM DEDİ"

Anne kızının öldüğünü görünce anne panikliyor. Baba şehir dışında, o sıra ailenin reisi amca S.G. olarak görülüyor. Yaşanan olay sonrası anne amcayı 3 defa arıyor. Savcı 'Sen 3 defa eşinin kardeşini neden aradın?' diye sorduğunda 'Neden aradığımı bilmiyorum' dedi. Narin, 15.40 gibi öldürülüyor, amca S.G. da 16.00 gibi oluyor. Amca kızın cesedini alıyor ve yanında çalışan N.B.'a veriyor. Bu arada N.B. ile birlikte F.G. (Narin'in amcası), M.G. (Narin'in yengesi), M.A. (S.G.'ın işçisi) kızı alıp çuvala koyuyorlar ve dereye bırakıyorlar.

'İTİRAFÇIYI KURBAN OLARAK SEÇTİLER'

"Saat 16.30 gibi S.G.'ın hesabından 200 bin TL para çekiliyor. Savcıların varsayımına göre toplamda 10 kişi bu olayı biliyor. Daha sonra kendi aralarında konuşup kurban olarak itirafçıyı seçiyorlar ve olayı kapatmak istiyorlar. Olayın bu kadar büyüyeceğini düşünmüyorlar. N.B. Güran'ın maddi durumunun iyi olmadığı biliniyor. Annenin, amcanın, abinin ve itirafçının telefonlarındaki her şey silinmiş. Sosyal medya yazışmalarında bile bir şey çıkmamış. Olayın durumu aslında budur. Amcanın anne ile bir ilişkisinin de olmadığı bana söylendi."

Taş ocağı için cennetten çıkma şelaleyi bu hale getirdiler Taş ocağı için cennetten çıkma şelaleyi bu hale getirdiler Ancelotti sahaya girip, Halil Umut Meler'in üstüne yürüdü Ancelotti sahaya girip, Halil Umut Meler'in üstüne yürüdü Mucit çiftçinin mühendis kıskandıran icadı Jandarma'ya yakalandı Mucit çiftçinin mühendis kıskandıran icadı Jandarma'ya yakalandı ''Anayasa'nın 4'üncü maddesi değişsin'' diyen HÜDA-PAR Genel Başkanı hakkında suç duyurusu ''Anayasa'nın 4'üncü maddesi değişsin'' diyen HÜDA-PAR Genel Başkanı hakkında suç duyurusu İhtiyaç kredisinde en düşük faizi isteyen banka değişti İhtiyaç kredisinde en düşük faizi isteyen banka değişti Yumurtada son tüketim tarihleri kaldırılıyor Yumurtada son tüketim tarihleri kaldırılıyor Dilruba'dan yeni açıklama: ''Özür dilemiyorum, AKP'lilere burada sesleniyorum...'' Dilruba'dan yeni açıklama: ''Özür dilemiyorum, AKP'lilere burada sesleniyorum...'' Son erken seçim anketi sonuçları açıklandı Son erken seçim anketi sonuçları açıklandı Türk Telekom'un CEO'su: ''Türkiye'de internet tarifeleri sudan ucuz'' Türk Telekom'un CEO'su: ''Türkiye'de internet tarifeleri sudan ucuz'' Sağanak yağışlar çok kuvvetli geliyor Sağanak yağışlar çok kuvvetli geliyor
Öldüğü iddia edilmişti: Fetullah Gülen'in son hali dikkat çekti Öldüğü iddia edilmişti: Fetullah Gülen'in son hali dikkat çekti Böylesi filmlerde yok: Aile fotoğrafında yaptıkları işaret iki kız kardeşin sonu oldu Böylesi filmlerde yok: Aile fotoğrafında yaptıkları işaret iki kız kardeşin sonu oldu Türkiye'de ortalama yaşam süresi belli oldu: Kadınlar 5 yıl daha fazla yaşıyor Türkiye'de ortalama yaşam süresi belli oldu: Kadınlar 5 yıl daha fazla yaşıyor Sokakta çıplak dolaşan kişiyi dövüp, polise teslim ettiler Sokakta çıplak dolaşan kişiyi dövüp, polise teslim ettiler ''Siz karışmayın, ben bu işi hallederim'' iddiası... Narin'in kuzeninin ifadesi ortaya çıktı ''Siz karışmayın, ben bu işi hallederim'' iddiası... Narin'in kuzeninin ifadesi ortaya çıktı İnsanlık ölmüş dedirten olay İnsanlık ölmüş dedirten olay İsrail'in siber saldırı ile patlattığı çağrı cihazlarının üreticisinden ilk açıklama İsrail'in siber saldırı ile patlattığı çağrı cihazlarının üreticisinden ilk açıklama Bingöl'ün Yayladere ilçesi Miss Turkey 2024 birincisi Dr. İdil Bilgen'i bekliyor Bingöl'ün Yayladere ilçesi Miss Turkey 2024 birincisi Dr. İdil Bilgen'i bekliyor Siber saldırının ardından... İsrail çağrı cihazlarını nasıl patlattı ? Siber saldırının ardından... İsrail çağrı cihazlarını nasıl patlattı ? Esra Erol’da canlı yayında gözaltı: 1,5 yaşındaki bebeğe yapılanlar isyan ettirdi Esra Erol’da canlı yayında gözaltı: 1,5 yaşındaki bebeğe yapılanlar isyan ettirdi