Müdürün skandal paylaşımına işlem yok

Müdürün skandal paylaşımına işlem yok

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü’nün süslenen kadınların zina yaptığını ima eden mesajı ile ilgili işlem yapılmadı.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü’nün süslenen kadınların zina yaptığını ima eden sosyal medya paylaşımı ile ilgili CHP’nin soru önergesine bakanlıktan yanıt: Hakkında işlem yok

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker’in Meclis gündemine taşıdığı, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram’ın, 2 Haziran 2014 tarihli “Bir kadın evinden süslenip çıkıp evine dönene kadar kaç erkeğin şehvetini tahrik etmişse o kadar erkekle zina yapmış gibidir” Facebook paylaşımı hakkında soru önergesi verdi.

Hürriyet'ten Mehmet Can Toptaş'ın haberine göre; Bayram’ın zihniyetiyle Burdur’da Milli Eğitim’in yönetilemeyeceğini savunarak, görevden alınmasını savundu. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın yanıtlaması istemiyle verdiği önergede Göker, özetle, “Mahmut Bayram ne zaman görevden alınacak ve hakkında soruşturma başlatılacaktır? Mahmut Bayram’ın bu sözleri ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme’ suçunu içermekte midir? Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Mahmut Bayram gibi düşünen insanların olup olmadığının araştırılması için Milli Eğitim Müfettişleri göreve çağırılacak mıdır?” sorularına yanıt istedi.

Milli Eğitim Bakanlığı soru önergesiyle Meclis gündemine taşınan konuyla ilgili bir işlem yapılmadığını bildirdi.

57e98884c03c0e375ccbceb8.jpg

‘MÜDÜR MIRILDANDI’
Kamuoyunda da tepki çeken Bayram’ın paylaşımına, bir tepki de Eğitim-Sen’den geldi: “İstanbul’da Abdullah Çakıroğlu’nun ‘şort giydiği’ bahanesiyle A.T.’ye fiziksel şiddette bulunması karşısında Başbakan Binali Yıldırım’ın ‘Hoşuna gitmeyebilir, mırıldanırsın’ ifadesi yeni bir şiddet biçimini başlatmış oldu. Başbakan’ın mırıldanması toplu taşıma araçlarında ‘Şort giyen kadının başına neler geldi biliyorsun’ tehdidine dönüşürken Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram aynı mırıldanmayı sosyal medyahesabından yapıyor. Ensar Vakfı’ndaki çocuk istismarında sus pus olanlar, söz konusu kadın bedeni olunca mırıldanmak dahil her türlü müdahaleyi kendisine hak görüyor. Ancak bizler Eğitim Sen’li kadınlar olarak taciz ve tecavüzü normalleştiren, çocuk istismarını destekleyen çürümüş erkek egemen sisteme ve temsilcilerine karşı mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Onların mırıldanmalarına inat kahkahalarımızı da özgürlük çığlığımızı da daha yüksek sesle haykırmaya devam edeceğiz.”

DİYANET İŞLERİ: BÖYLE BİR HADİS YOK
Diyanet İşleri Başkanlığı kaynakları, geçtiğimiz yıllarda gerçek olmayan hadislerin ayıklamasının yapıldığını ve kitaplaştırıldığını belirterek, Bayram’ın paylaştığı gibi bir hadis olmadığını söylediler.

Hürriyet

text-ad
Zam'aydın Türkiyem! Benzin ve motorine görülmemiş zam! Zam'aydın Türkiyem! Benzin ve motorine görülmemiş zam! Türkiye'de otomobil piyasasının kralı belli oldu: İşte en çok satan markalar Türkiye'de otomobil piyasasının kralı belli oldu: İşte en çok satan markalar Hande Erçel ile Barış Arduç'un Aşkı Hatırla'daki aşk sahnelerine eleştiri yağdı Hande Erçel ile Barış Arduç'un Aşkı Hatırla'daki aşk sahnelerine eleştiri yağdı 6,2'lik depremi 3 hafta öncesinden bilen Prof. Şener Üşümezsoy'dan dikkat çeken ifadeler 6,2'lik depremi 3 hafta öncesinden bilen Prof. Şener Üşümezsoy'dan dikkat çeken ifadeler TEMU'culara müjde: Günlerce kargo beklemeye son! TEMU'culara müjde: Günlerce kargo beklemeye son! İran, Demir Kubbe'yi delen füzeleriyle İsrail'de hastaneyi vurdu! İran, Demir Kubbe'yi delen füzeleriyle İsrail'de hastaneyi vurdu! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası haziran ayı faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası haziran ayı faiz kararını açıkladı TBMM'de ortalık fena karıştı: ''Ne yapayım, yakasına mı yapışayım ?'' TBMM'de ortalık fena karıştı: ''Ne yapayım, yakasına mı yapışayım ?'' Miras paylaşımında ve hisseli miraslarda yeni dönem... Miras paylaşımında ve hisseli miraslarda yeni dönem... TBMM'de yumruk yumruğa kavga: Meclis koridorları savaş alanına döndü! TBMM'de yumruk yumruğa kavga: Meclis koridorları savaş alanına döndü!
Başsavcı Akın Gürlek'in avukatıyla CHP'li Ali Mahir Başarır canlı yayında birbirine girdi! Başsavcı Akın Gürlek'in avukatıyla CHP'li Ali Mahir Başarır canlı yayında birbirine girdi! Erken seçimden, genel seçime, Cumhurbaşkanlığı seçiminden adaylara... Son anket açıklandı! Erken seçimden, genel seçime, Cumhurbaşkanlığı seçiminden adaylara... Son anket açıklandı! Türkiye'nin ölüm istatistikleri açıklandı; asrın felaketinde ölen kişi sayısı belli oldu Türkiye'nin ölüm istatistikleri açıklandı; asrın felaketinde ölen kişi sayısı belli oldu Diyarbakır'da 9 yaşındaki kayıp Yasemin'den kahreden haber! Diyarbakır'da 9 yaşındaki kayıp Yasemin'den kahreden haber! Türkiye'nin emekli şehri değişti: Burası ne Akdeniz'de, ne de Ege'de... Türkiye'nin emekli şehri değişti: Burası ne Akdeniz'de, ne de Ege'de... İran'dan İsrail'e balistik füzelerle saldırdı... Bu füzeler ilk kez kullanıldı! İran'dan İsrail'e balistik füzelerle saldırdı... Bu füzeler ilk kez kullanıldı! Şeyma Subaşı'dan ''hayranlarını'' şaşırtan sürpriz karar! Şeyma Subaşı'dan ''hayranlarını'' şaşırtan sürpriz karar! İkinci el araçta en çok tercih edilen marka ve modeller belli oldu İkinci el araçta en çok tercih edilen marka ve modeller belli oldu ''Sırada Türkiye var'' diyen İsrailli televizyon yorumcusundan yeni skandal! ''Sırada Türkiye var'' diyen İsrailli televizyon yorumcusundan yeni skandal! Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan en çok merak edilen soruyu canlı yayında yanıtladı Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan en çok merak edilen soruyu canlı yayında yanıtladı