Meteoroloji uyardı: Bu illerde yaşayanlar dikkat

Meteoroloji uyardı: Bu illerde yaşayanlar dikkat
Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, Zonguldak, Bartın, Düzce, Karabük, Kastamonu ve İstanbul çevreleri ile Tekirdağ'ın doğusunda sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara (Çanakkale haric), Kıyı Ege, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz'in doğusu ile Çankırı çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Zonguldak, Bartın, Düzce, Karabük, Kastamonu ve İstanbul çevreleri ile Tekirdağ'ın doğusunda yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Akdeniz kıyılarında güney ve batılı yönlerden, Kastamonu ve Samsun kıyılarında kuzey ve batı yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: 

Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ile İç kesimlerde mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: 

Genellikle güney ve batılı, kuzeydoğu kesimlerde kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Akdeniz kıyılarında ve Kastamonu ve Samsun kıyılarında yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yapılan son değerlendirmelere göre Zonguldak, Bartın, Düzce, Karabük, Kastamonu ve İstanbul çevreleri ile Tekirdağ'ın doğusunda yerel kuvvetli beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İŞTE HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ:

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

 

''Siz karışmayın, ben bu işi hallederim'' iddiası... Narin'in kuzeninin ifadesi ortaya çıktı ''Siz karışmayın, ben bu işi hallederim'' iddiası... Narin'in kuzeninin ifadesi ortaya çıktı İnsanlık ölmüş dedirten olay İnsanlık ölmüş dedirten olay Türkiye'de ortalama yaşam süresi belli oldu: Kadınlar 5 yıl daha fazla yaşıyor Türkiye'de ortalama yaşam süresi belli oldu: Kadınlar 5 yıl daha fazla yaşıyor Yumurtada son tüketim tarihleri kaldırılıyor Yumurtada son tüketim tarihleri kaldırılıyor Sağanak yağışlar çok kuvvetli geliyor Sağanak yağışlar çok kuvvetli geliyor Böylesi filmlerde yok: Aile fotoğrafında yaptıkları işaret iki kız kardeşin sonu oldu Böylesi filmlerde yok: Aile fotoğrafında yaptıkları işaret iki kız kardeşin sonu oldu Türk Telekom'un CEO'su: ''Türkiye'de internet tarifeleri sudan ucuz'' Türk Telekom'un CEO'su: ''Türkiye'de internet tarifeleri sudan ucuz'' ''Anayasa'nın 4'üncü maddesi değişsin'' diyen HÜDA-PAR Genel Başkanı hakkında suç duyurusu ''Anayasa'nın 4'üncü maddesi değişsin'' diyen HÜDA-PAR Genel Başkanı hakkında suç duyurusu Sokakta çıplak dolaşan kişiyi dövüp, polise teslim ettiler Sokakta çıplak dolaşan kişiyi dövüp, polise teslim ettiler Burası Türkiye'nin tek kedi/köpek fabrikası: Onlarca cana kapılarını açtı Burası Türkiye'nin tek kedi/köpek fabrikası: Onlarca cana kapılarını açtı
Mucit çiftçinin mühendis kıskandıran icadı Jandarma'ya yakalandı Mucit çiftçinin mühendis kıskandıran icadı Jandarma'ya yakalandı Bingöl'ün Yayladere ilçesi Miss Turkey 2024 birincisi Dr. İdil Bilgen'i bekliyor Bingöl'ün Yayladere ilçesi Miss Turkey 2024 birincisi Dr. İdil Bilgen'i bekliyor Dilruba'dan yeni açıklama: ''Özür dilemiyorum, AKP'lilere burada sesleniyorum...'' Dilruba'dan yeni açıklama: ''Özür dilemiyorum, AKP'lilere burada sesleniyorum...'' Son erken seçim anketi sonuçları açıklandı Son erken seçim anketi sonuçları açıklandı Siber saldırının ardından... İsrail çağrı cihazlarını nasıl patlattı ? Siber saldırının ardından... İsrail çağrı cihazlarını nasıl patlattı ? İsrail'in siber saldırı ile patlattığı çağrı cihazlarının üreticisinden ilk açıklama İsrail'in siber saldırı ile patlattığı çağrı cihazlarının üreticisinden ilk açıklama Öldüğü iddia edilmişti: Fetullah Gülen'in son hali dikkat çekti Öldüğü iddia edilmişti: Fetullah Gülen'in son hali dikkat çekti Esra Erol’da canlı yayında gözaltı: 1,5 yaşındaki bebeğe yapılanlar isyan ettirdi Esra Erol’da canlı yayında gözaltı: 1,5 yaşındaki bebeğe yapılanlar isyan ettirdi İhtiyaç kredisinde en düşük faizi isteyen banka değişti İhtiyaç kredisinde en düşük faizi isteyen banka değişti Ancelotti sahaya girip, Halil Umut Meler'in üstüne yürüdü Ancelotti sahaya girip, Halil Umut Meler'in üstüne yürüdü