İşte yeni polis ve bekçi üniformaları

İşte yeni polis ve bekçi üniformaları
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni tasarlanan üniformalarını giyen polis ve bekçilerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tasarlanan üniformalarını giyen polis ve bekçileri kabul etti.

Beştepe'de basına kapalı gerçekleşen kabulde Erdoğan, emniyet teşkilatının farklı birimlerinde görev yapan ve yeni tasarım üniformalarını giyen polis ile bekçilerle bir araya geldi.

Kabulde Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok da yer aldı.

YENİ TASARIM KIYAFETLER

Yeşil renkli üniformadan 1994 yılında mevcut lacivert renkli üniformaya geçen emniyet teşkilatı, teknolojik gelişmeler, iklim koşulları ile görev şartlarını da dikkate alarak polis ve çarşı, mahalle bekçileri üniformalarını yeniden tasarladı.

Bu doğrultuda kravat, ütülü pantolon, gömlek ve iskarpin ayakkabı kullanımından vazgeçilerek daha rahat, hareket kısıtlaması yapmayan yeni tasarım kıyafetler kullanılmaya başlandı.

text-ad
Etiketler polis bekçi üniforma
İstanbul'daki lüks otelin barında ''şampanya'' çatışması: Yaralılar var! İstanbul'daki lüks otelin barında ''şampanya'' çatışması: Yaralılar var! Prof. Dr. Naci Görür'den 4,0 büyüklüğündeki deprem sonrası yeni depremler uyarısı Prof. Dr. Naci Görür'den 4,0 büyüklüğündeki deprem sonrası yeni depremler uyarısı Durmak yok; zamlara devam! Akaryakıta yine, yeniden zam geliyor! Durmak yok; zamlara devam! Akaryakıta yine, yeniden zam geliyor! Trump'tan İran'a ''eşi benzeri görülmemiş'' tehdit Trump'tan İran'a ''eşi benzeri görülmemiş'' tehdit Şarkıcı Lara İran'da olduğunu ''durum çok kritik'' diyerek duyurdu Şarkıcı Lara İran'da olduğunu ''durum çok kritik'' diyerek duyurdu İsrail, İran'da nükleer tesisi vurdu: Türkiye'de radyasyon alarmı! İsrail, İran'da nükleer tesisi vurdu: Türkiye'de radyasyon alarmı! Vize krizi skandala dönüştü: Uganda Türkiye'nin Yeşil Pasaportu için vize istedi Vize krizi skandala dönüştü: Uganda Türkiye'nin Yeşil Pasaportu için vize istedi ''Candan Sisters'' ölüm döşeğinde hastaneyi de sosyal medyaya çevirdi ''Candan Sisters'' ölüm döşeğinde hastaneyi de sosyal medyaya çevirdi Turistlerin özel görüntülerini yayınlayan sözde sosyal medya fenomeni müstehcenlikten gözaltında! Turistlerin özel görüntülerini yayınlayan sözde sosyal medya fenomeni müstehcenlikten gözaltında! Marmaris'in tepki çeken gece kulüplerine baskın: Hepsi kapatıldı! Marmaris'in tepki çeken gece kulüplerine baskın: Hepsi kapatıldı!
İran'ın İsrail'e intikam saldırılarının yıkımı ağır oldu! İran'ın İsrail'e intikam saldırılarının yıkımı ağır oldu! LGS soru ve cevap anahtarları yayımlandı LGS soru ve cevap anahtarları yayımlandı Hazal Çağlar ile  Samet Akaydın nişanlandı Hazal Çağlar ile Samet Akaydın nişanlandı İran bu sefer de İsrail'e ''psikolojik'' saldırı başlattı: Görüntüler olay oldu! İran bu sefer de İsrail'e ''psikolojik'' saldırı başlattı: Görüntüler olay oldu! İsrail - İran savaşı sürerken, Türkiye'nin ünlü plajında gece yarısı endişelendiren görüntü İsrail - İran savaşı sürerken, Türkiye'nin ünlü plajında gece yarısı endişelendiren görüntü Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftinin herkesi şaşırtan çok özel yaz tatili Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftinin herkesi şaşırtan çok özel yaz tatili Kapadokya'da 2 sıcak hava balonu peşpeşe düştü: Ölü ve yaralılar var! Kapadokya'da 2 sıcak hava balonu peşpeşe düştü: Ölü ve yaralılar var! Turizm başkentimizde sarı kriz: Taksiciler kontak kapattı, havalimanı ulaşımı felç oldu! Turizm başkentimizde sarı kriz: Taksiciler kontak kapattı, havalimanı ulaşımı felç oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayakkabısının fiyatı dudak uçuklattı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayakkabısının fiyatı dudak uçuklattı Berna Laçin Yeni Akit'in hadsiz haberini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya sordu! Berna Laçin Yeni Akit'in hadsiz haberini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya sordu!