İstanbul'da İETT şoförünü çileden çıkaran olay

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te İETT otobüsü şoförü ile yolcu arasında yaşanan tartışma kameralara yansıdı.

İstanbul'un Pendik ilçesinde yaşananlar şaşırttı. İddiaya göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen İETT otobüsünün şoförü seyir halindeyken bir anda durarak, şoför koltuğunun arkasında oturan genç bir yolcuyla bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

"SENİ DELERİM" DEMESİYLE KAVGAYA DÖNÜŞTÜ!

İkili arasındaki sözlü tartışma yolcunun şoföre "Seni delerim" demesiyle bir anda kavgaya dönüştü.

Bu sözler karşısında öfkelenen İETT şoförü, "Hadi beni delsene" diye bağırarak gencin boğazını sıktı.

"SAAT 4'TE BİNDİM, DAHA BİR SİMİT BİLE YEMEDİM"

Kavga esnasında İETT şoförü, "Saat 4'te bindim bu araca, daha bir simit bile yemedim. Psikolojim bozuldu" diyerek kendini savundu.

İkili arasındaki kavga otobüsün içindeki diğer yolcuların araya girmesiyle sonlandı. Genç yolcuyu aşağıya indiren şoför, yoluna devam etti.

Yaşanan olay ise bir yolcunun cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Boğazı'ndan 392 metrelik bir dev geçti İstanbul Boğazı'ndan 392 metrelik bir dev geçti Burası Türkiye'nin tek kedi/köpek fabrikası: Onlarca cana kapılarını açtı Burası Türkiye'nin tek kedi/köpek fabrikası: Onlarca cana kapılarını açtı İnsanlık ölmüş dedirten olay İnsanlık ölmüş dedirten olay Türkiye'de ortalama yaşam süresi belli oldu: Kadınlar 5 yıl daha fazla yaşıyor Türkiye'de ortalama yaşam süresi belli oldu: Kadınlar 5 yıl daha fazla yaşıyor ''Siz karışmayın, ben bu işi hallederim'' iddiası... Narin'in kuzeninin ifadesi ortaya çıktı ''Siz karışmayın, ben bu işi hallederim'' iddiası... Narin'in kuzeninin ifadesi ortaya çıktı Son erken seçim anketi sonuçları açıklandı Son erken seçim anketi sonuçları açıklandı Böylesi filmlerde yok: Aile fotoğrafında yaptıkları işaret iki kız kardeşin sonu oldu Böylesi filmlerde yok: Aile fotoğrafında yaptıkları işaret iki kız kardeşin sonu oldu Öldüğü iddia edilmişti: Fetullah Gülen'in son hali dikkat çekti Öldüğü iddia edilmişti: Fetullah Gülen'in son hali dikkat çekti HÜDA Par ''4'üncü madde değişmeli'' demişti; Cumhurbaşkanlığı'nın tavrı belli oldu HÜDA Par ''4'üncü madde değişmeli'' demişti; Cumhurbaşkanlığı'nın tavrı belli oldu İhtiyaç kredisinde en düşük faizi isteyen banka değişti İhtiyaç kredisinde en düşük faizi isteyen banka değişti
Esra Erol’da canlı yayında gözaltı: 1,5 yaşındaki bebeğe yapılanlar isyan ettirdi Esra Erol’da canlı yayında gözaltı: 1,5 yaşındaki bebeğe yapılanlar isyan ettirdi Boşanma aşamasındaki cani eşi elektronik kelepçe de durduramadı: Bir kadın daha katledildi Boşanma aşamasındaki cani eşi elektronik kelepçe de durduramadı: Bir kadın daha katledildi İsrail'in siber saldırı ile patlattığı çağrı cihazlarının üreticisinden ilk açıklama İsrail'in siber saldırı ile patlattığı çağrı cihazlarının üreticisinden ilk açıklama ''Anayasa'nın 4'üncü maddesi değişsin'' diyen HÜDA-PAR Genel Başkanı hakkında suç duyurusu ''Anayasa'nın 4'üncü maddesi değişsin'' diyen HÜDA-PAR Genel Başkanı hakkında suç duyurusu Yumurtada son tüketim tarihleri kaldırılıyor Yumurtada son tüketim tarihleri kaldırılıyor Bingöl'ün Yayladere ilçesi Miss Turkey 2024 birincisi Dr. İdil Bilgen'i bekliyor Bingöl'ün Yayladere ilçesi Miss Turkey 2024 birincisi Dr. İdil Bilgen'i bekliyor Sağanak yağışlar çok kuvvetli geliyor Sağanak yağışlar çok kuvvetli geliyor Turizmde görülmemiş kampanya: ''Pasaport Bizden'' Turizmde görülmemiş kampanya: ''Pasaport Bizden'' Ancelotti sahaya girip, Halil Umut Meler'in üstüne yürüdü Ancelotti sahaya girip, Halil Umut Meler'in üstüne yürüdü Mucit çiftçinin mühendis kıskandıran icadı Jandarma'ya yakalandı Mucit çiftçinin mühendis kıskandıran icadı Jandarma'ya yakalandı