Iğdır'da HDP binasına saldırı

Iğdır'da HDP binasına saldırı
Güncelleme:

HDP'nin Iğdır il binasına ait tabela, bir kişinin saldırısı sonucu yerinden söküldü.

HDP Iğdır il binasına ait tabela, bir kişinin saldırısı sonucu yerinden söküldü.

Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre; Söğütlü Mahallesi Rıza Yalçın Caddesi Yoncalı İş Merkezi’nin ikinci katında bulunan HDP il binasının tabelasına yönelik saldırı, yine iş merkezindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

Görüntüde, gece saat 02.48’de iş merkezinin girişine gelen saldırganın, elindeki bıçak ile HDP’ye ait tabelayı kesmeye çalıştığı görüldü. Bıçakla kestiği tabelayı indiremeyen saldırganın, kesme işlemini bırakıp tabelayı yerinden söktüğü kamera yanıtlarına yansıdı. Saldırganın, tabelayı alarak iş merkezinin girişinden ayrıldığı görüldü.

TABELAYI ÇÖPE ATTI
Saldırganın yerinden söktüğü tabelayı Rıza Yalçın Caddesi üzerindeki çöpe attığı belirtildi. Çöpte fark edilen tabela, HDP binasına getirilerek yetkililere teslim edildi.

Saldırganın kimliği hakkında bilgi alınmazken, HDP’nin konuya ilişkin suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

text-ad
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te canlı yayındaki iddialar ve çekişkili ifadeler sonrası stüdyo karıştı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te canlı yayındaki iddialar ve çekişkili ifadeler sonrası stüdyo karıştı 30 yıllık araştırma: Kahvenin bir mucizesi daha ortaya çıktı 30 yıllık araştırma: Kahvenin bir mucizesi daha ortaya çıktı Uzmanı açıkladı: 5.8'lik Marmaris depremi daha büyük bir depremi tetikler mi? Uzmanı açıkladı: 5.8'lik Marmaris depremi daha büyük bir depremi tetikler mi? Özel'den Erdoğan'a istifa çağrısı! Özel'in gerekçesi olay olacak! Özel'den Erdoğan'a istifa çağrısı! Özel'in gerekçesi olay olacak! Enflasyon sonrası Dolar, Euro, altın ve gümüşte dikkat çeken hareketlilik Enflasyon sonrası Dolar, Euro, altın ve gümüşte dikkat çeken hareketlilik Mayıs'ın son Haziran'ın ilk seçim anketi açıklandı: İşte partilerin son oy oranları... Mayıs'ın son Haziran'ın ilk seçim anketi açıklandı: İşte partilerin son oy oranları... Uzak Şehir'de Alya ve Cihan'dan dudak dudağa sezon finali! Uzak Şehir'de Alya ve Cihan'dan dudak dudağa sezon finali! Milyonlarca dolarlık gizem Karatepe Yazıtları'nda saklı! Milyonlarca dolarlık gizem Karatepe Yazıtları'nda saklı! Trabzon'u sel aldı! Şehir merkezi sular altında Trabzon'u sel aldı! Şehir merkezi sular altında Ukrayna'dan Rusya'ya bir darbe daha: Su altından vurdular! Ukrayna'dan Rusya'ya bir darbe daha: Su altından vurdular!
Advertisement
Hüseyin Çelik'in de imzası var! Gündeme bomba gibi düşen ''Adalet Çağrısı'' Hüseyin Çelik'in de imzası var! Gündeme bomba gibi düşen ''Adalet Çağrısı'' CHP'li başkanların bu görüntüleri AK Partili Şamil Tayyar'ı da rahatsız etti CHP'li başkanların bu görüntüleri AK Partili Şamil Tayyar'ı da rahatsız etti Akaryakıt fiyatlarında araç sahiplerini kızdıracak indirim! Akaryakıt fiyatlarında araç sahiplerini kızdıracak indirim! Esenyurt'un lüks rezidanslarına polis baskını: Ne işler döndüğüne inanamayacaksınız! Esenyurt'un lüks rezidanslarına polis baskını: Ne işler döndüğüne inanamayacaksınız! Enflasyon tahminleri tutmadı! Emekli ve memur maaşı için zam hesabı sil baştan! Enflasyon tahminleri tutmadı! Emekli ve memur maaşı için zam hesabı sil baştan! Taciz iddiası otobüsü karıştırdı, tekme tokat kavga ettiler Taciz iddiası otobüsü karıştırdı, tekme tokat kavga ettiler Vergi uzmanı oran verdi: Akaryakıt, alkol ve sigaraya ÖTV zammı geliyor Vergi uzmanı oran verdi: Akaryakıt, alkol ve sigaraya ÖTV zammı geliyor Öğretmen, polis, doktor... Zamlı memur maaşları tek tek hesaplandı Öğretmen, polis, doktor... Zamlı memur maaşları tek tek hesaplandı 5,8 büyüklüğündeki depremin ardından bir büyük deprem daha! 5,8 büyüklüğündeki depremin ardından bir büyük deprem daha! Aslı Bekiroğlu ölümden döndü: ''Yaşıyorum şükür...'' Aslı Bekiroğlu ölümden döndü: ''Yaşıyorum şükür...''