Hülya Koçyiğit'in damadı o davayı kaybetti !

Hülya Koçyiğit'in damadı o davayı kaybetti !
Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı AK Partili Menderes Türel döneminde Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a verilen Konyaaltı Sahili Projesi'ni iptal eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e açılan davada karar çıktı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı AK Partili Menderes Türel döneminde sinema oyuncusu Hülya Koçyiğit’in damadı Ender Alkoçlar’a verilen Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesini iptal eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e açılan davada mahkeme kararını verdi. Bugün Twitter üzerinden bir açıklama yapan Böcek, "Alkoçlar bize açtığı davayı kaybetmiştir. Mahkeme de ranta dur demiştir" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı AK Parti'li Menderes Türel döneminde Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a verilen Konyaaltı sahili işletme ihalesini iptal eden Muhittin Böcek'e açılan davada mahkeme Alkoçlar'ı haksız buldu.

YÜRÜTME DURDURULMUŞTU

Antalya Büyükşehir Belediyesi, eski AK Partili başkan Menderes Türel döneminde Alkoçlar Seyahat Turizm ve Otelcilik A.Ş. ile Senatalya Turizm Seyahat Acentası Dış. Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığına (ALSE) verilen Konyaaltı Sahil Projesi İşletme İhalesini 20 Ocak 2020'de tek taraflı olarak iptal etmişti.

Alkoçlar Seyahat Turizm ve Otelcilik A.Ş. ile Senatalya Turizm Seyahat Acentası Dış. Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığı (ALSE) ise konuyu mahkemeye taşımış, İdare Mahkeme, başvuru üzerine yaptığı inceleme sonunda 31 Ocak 2020'de yürütmeyi durdurma kararı vermişti.

“MAHKEME DE RANTA DUR DEMİŞTİR”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Alkoçlar bize açtığı davayı kaybetmiştir” dedi.

Başkan Böcek, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

*Sevgili hemşehrilerim, 26 yıllık siyasi hayatım boyunca sizleri hiç yanıltmadım. Sizlerin hakkını kimseye yedirmedim. Ranta kurban edilen Konyaaltı Sahil davası sonuçlanmıştır.

*Alkoçlar bize açtığı davayı kaybetmiştir. Mahkeme de ranta dur demiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sözcü

text-ad
Türkiye'nin akaryakıt devi yeniden el değiştiriyor Türkiye'nin akaryakıt devi yeniden el değiştiriyor İstanbul'da bıçak altına yatan sosyal medya fenomeni hayatını kaybetti İstanbul'da bıçak altına yatan sosyal medya fenomeni hayatını kaybetti Türkiye'de otomobil piyasasının kralı belli oldu: İşte en çok satan markalar Türkiye'de otomobil piyasasının kralı belli oldu: İşte en çok satan markalar İkinci el araçta en çok tercih edilen marka ve modeller belli oldu İkinci el araçta en çok tercih edilen marka ve modeller belli oldu Türkiye'nin emekli şehri değişti: Burası ne Akdeniz'de, ne de Ege'de... Türkiye'nin emekli şehri değişti: Burası ne Akdeniz'de, ne de Ege'de... İş vaadiyle kandırılan Bursalı genç Uganda’da kayboldu İş vaadiyle kandırılan Bursalı genç Uganda’da kayboldu TBMM'de yumruk yumruğa kavga: Meclis koridorları savaş alanına döndü! TBMM'de yumruk yumruğa kavga: Meclis koridorları savaş alanına döndü! Ege Denizi'nde deprem Ege Denizi'nde deprem Muharrem İnce CHP'ye dönecek mi? Kararını verdi Muharrem İnce CHP'ye dönecek mi? Kararını verdi 6,2'lik depremi 3 hafta öncesinden bilen Prof. Şener Üşümezsoy'dan dikkat çeken ifadeler 6,2'lik depremi 3 hafta öncesinden bilen Prof. Şener Üşümezsoy'dan dikkat çeken ifadeler
Bitlis'te toprağın altından servet fışkırıyor! Yıllık 4 milyar liralık gelir Bitlis'te toprağın altından servet fışkırıyor! Yıllık 4 milyar liralık gelir Dünyaca ünlü Güney Koreli fenomen Mhyochi bir kez daha tacize uğradı! Dünyaca ünlü Güney Koreli fenomen Mhyochi bir kez daha tacize uğradı! Fenerbahçe'den Türk spor tarihine geçen anlaşma Fenerbahçe'den Türk spor tarihine geçen anlaşma Hande Erçel ile Barış Arduç'un Aşkı Hatırla'daki aşk sahnelerine eleştiri yağdı Hande Erçel ile Barış Arduç'un Aşkı Hatırla'daki aşk sahnelerine eleştiri yağdı Türkiye'nin ölüm istatistikleri açıklandı; asrın felaketinde ölen kişi sayısı belli oldu Türkiye'nin ölüm istatistikleri açıklandı; asrın felaketinde ölen kişi sayısı belli oldu Erken seçimden, genel seçime, Cumhurbaşkanlığı seçiminden adaylara... Son anket açıklandı! Erken seçimden, genel seçime, Cumhurbaşkanlığı seçiminden adaylara... Son anket açıklandı! ''Sırada Türkiye var'' diyen İsrailli televizyon yorumcusundan yeni skandal! ''Sırada Türkiye var'' diyen İsrailli televizyon yorumcusundan yeni skandal! TEMU'culara müjde: Günlerce kargo beklemeye son! TEMU'culara müjde: Günlerce kargo beklemeye son! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası haziran ayı faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası haziran ayı faiz kararını açıkladı İran, Demir Kubbe'yi delen füzeleriyle İsrail'de hastaneyi vurdu! İran, Demir Kubbe'yi delen füzeleriyle İsrail'de hastaneyi vurdu!