Giresunspor – Fenerbahçe Maç sonrası haberler

Giresunspor – Fenerbahçe Maç sonrası haberler

Fenerbahçe kafilesi maç günü Ordu-Giresun Havalimanı'na indi. Saat 18.45'e kadar Ordu'da konaklayan sarı-lacivertli takım, 19.30 sıralarında stada geldi.

35 YIL SONRA FENERBAHÇE HEYECANI

Fenerbahçe kafilesi maç günü Ordu-Giresun Havalimanı'na indi. Saat 18.45'e kadar Ordu'da konaklayan sarı-lacivertli takım, 19.30 sıralarında stada geldi. Saat 20.00'de de ısınmak için Atatürk Stadı çimlerine çıktı.

Giresunspor, 35 yıl aradan sonra Fenerbahçe'yi konuk etti. İki takım daha önce 1981 yılında yine Türkiye Kupası maçında Giresun'da karşı karşıya geldi. 35 yıl aradan sonra Giresun'a gelen Fenerbahçe burada büyük coşku ile karşılandı.1981 yılında Türkiye Kupası ilk maçı 0-0 biterken ikinci maçı Fenerbahçe 3-0 kazanmıştı.

13 bin kişilik Giresun Atatürk Stadı'nda kapalı ve maraton tribünü biletleri tükenirken, kale arkası boş kaldı. Kale arkası ve misafir tribün biletle 30 TL, maraton 50 TL, kapalı 100 TL, VİP C 150, VİP A ve B 250 TL, loca ise 400 TL'den satıldı. Fenerbahçe taraftarına 650 kişilik yer ayrıldı.

Karşılaşmada stat içinde ve çevresinde 615 polis, 80 özel güvenlik görevlisi görev aldı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, karşılaşmayı protokol tribününden Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ ile birlikte izledi.

Fenerbaheli futbolcular karşılaşma öncesi Giresunspor taraftarlarına forma dağıttı. Tribüne attıkları formalar Giresunsporlu taraftarlar tarafından kapışıldı.

Maç öncesi Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün down sendromlu sporcuları Fenerbahçeli futbolculara çiçek verdi. Onlarla hatıra fotoğrafı çektirip, seronomiye katıldı.

Etiketler maç