Facebook'tan Diyanet'e sansür

Facebook'tan Diyanet'e sansür
Güncelleme:

İran'da suikaste kurban giden Hamas lideri İsmail Haniye için Ayasofya'da kılınan gıyabi cenaze namazının görüntülerini paylaşan Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hesabı Facebook tarafından kısıtlandı ve video silindi.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), tarafından bugün sosyal medya platformu Instagram'a erişim engeli getirildi. Bunun ardından yine bir Meta uygulaması olan Facebook'tan 'Diyanet' hamlesi geldi.

İran'da düzenlenen suikast sonucu öldürülen Hamas lideri İsmail Haniye için Türkiye'de cenaze namazı kılındı. Ayasofya'da Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kıldırdığı cenaze namazı, Diyanet'in sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

"Şehid İsmail Haniye gıyabi cenaze namazı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi" başlığıyla paylaşılan video, Facebook tarafından yayından kaldırıldı.


Advertisement

Ayrıca Facebook, Diyanet'in hesabında reklam oluşturma ve canlı videolar oluşturma, arama başlatma özelliklerine kısıtlama getirdi.

İran'da suikaste kurban giden Hamas lideri İsmail Haniye için Ayasofya'da kılınan gıyabi cenaze namazının görüntülerini paylaşan Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hesabı Facebook tarafından kısıtlandı ve video silindi.

İran'da suikaste kurban giden Hamas lideri İsmail Haniye için Ayasofya'da kılınan gıyabi cenaze namazının görüntülerini paylaşan Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hesabı Facebook tarafından kısıtlandı ve video silindi.

 

text-ad
2014'te kaybolan adamın cesedi derin dondurucudan çıktı! 2014'te kaybolan adamın cesedi derin dondurucudan çıktı! Piyasalarda baş döndüren Cuma: Altın, Dolar ve Euro bir anda hareketlendi Piyasalarda baş döndüren Cuma: Altın, Dolar ve Euro bir anda hareketlendi Hadise ''Seksi olmama laf geliyor'' demişti, yavru vatan KKTC'yi salladı! Hadise ''Seksi olmama laf geliyor'' demişti, yavru vatan KKTC'yi salladı! Otoyolda akılalmaz görüntüler: 120 Km hızla gitmesine rağmen TIR'ı yakalayamadı! Otoyolda akılalmaz görüntüler: 120 Km hızla gitmesine rağmen TIR'ı yakalayamadı! Hande Erçel Cannes Film Festivali'ne çıplaklık yasağını cesur dekolteyle deldi Hande Erçel Cannes Film Festivali'ne çıplaklık yasağını cesur dekolteyle deldi Fenerbahçe transfer bombasını patlatıyor: En-Nesyri'nin yerine bir dünya yıldızı geliyor Fenerbahçe transfer bombasını patlatıyor: En-Nesyri'nin yerine bir dünya yıldızı geliyor Google'ın işe alım sorusu olay oldu: Çözebilen sayısı çok az... Google'ın işe alım sorusu olay oldu: Çözebilen sayısı çok az... AK Parti'nin torba yasa teklifinden ''asker ihraç etme'' yetkisi çıktı AK Parti'nin torba yasa teklifinden ''asker ihraç etme'' yetkisi çıktı Eski AK Partili başkandan polislere ağır küfürler! Eski AK Partili başkandan polislere ağır küfürler! Merkez Bankası yıl sonu Dolar ve Euro tahminini yükseltti Merkez Bankası yıl sonu Dolar ve Euro tahminini yükseltti
Advertisement
Tarihi zirveden karar çıktı: Ukrayna ve Rusya Dolmabahçe'de anlaştı! Tarihi zirveden karar çıktı: Ukrayna ve Rusya Dolmabahçe'de anlaştı! Enflasyon beklentisine göre emekli ve memurun alacağı zam belli oldu Enflasyon beklentisine göre emekli ve memurun alacağı zam belli oldu Sosyal medyada genç kızlar arasındaki bu yeni akım büyük tehlike saçıyor! Sosyal medyada genç kızlar arasındaki bu yeni akım büyük tehlike saçıyor! Kabine revizyonu geliyor... İşte Erdoğan'ın üstünü çizdiği Bakanlar! Kabine revizyonu geliyor... İşte Erdoğan'ın üstünü çizdiği Bakanlar! Türk Lirası'na en yüksek faizi veren banka sıralaması değişti: Yüzde 53 faiz veren bile var! Türk Lirası'na en yüksek faizi veren banka sıralaması değişti: Yüzde 53 faiz veren bile var! Bir zamanların çocuk oyuncusu Yıldız Asyalı'dan büyük sürpriz! Bir zamanların çocuk oyuncusu Yıldız Asyalı'dan büyük sürpriz! ORC'den 6 ilde genel seçim anketi: AK Parti'nin oyları düştü ORC'den 6 ilde genel seçim anketi: AK Parti'nin oyları düştü PKK'nın fesih kararı sonrasında DEM Parti'den dikkat çeken ''özerklik'' açıklaması PKK'nın fesih kararı sonrasında DEM Parti'den dikkat çeken ''özerklik'' açıklaması Erdoğan'ı karşılayan Arnavutluk Başbakanı'nın ayakkabıları olay oldu Erdoğan'ı karşılayan Arnavutluk Başbakanı'nın ayakkabıları olay oldu Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor! Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor!