Eski milletevkili her şeyi bırakıp köye yerleşti !

Eski milletevkili her şeyi bırakıp köye yerleşti !
Güncelleme:

Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Başbakalığı döneminde Anavatan Partisi'nden Ordu milletvekili seçilen Ertuğrul Özdemir köye yerleşti.

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın Başbakanlığı döneminde 29 Kasım 1987 tarihinde yapılan genel seçimlerde Anavatan Partisi’nden (ANAP) Ordu milletvekili seçilen Ertuğrul Özdemir, mutluluğu ve huzuru köyünde buldu.

1987 yılında ANAP’ın 7 milletvekili kazandığı seçimlerde Ordu milletvekili olarak TBMM’ye giren Ertuğrul Özdemir, 1991 yılında yapılan seçimlerde kazanamayınca siyasete bir süre ara verdi. Özdemir, 1997-2001 yılları arasında Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atandı. Bu görevinin ardından İstanbul’da bir süre ticaret yapan Ertuğrul Özdemir, 2014 yılında köyüne dönmeye karar verdi. Ordu’nun Kabataş ilçesi Ardıç Mahallesi’nde 60 dönümlük arazide hayvancılık ve tarımla uğraşmaya başlayan Özdemir’in 15 koyunu, 10 adet arı kovanı ve 50 tavuğu bulunuyor.

Eski milletevkili her şeyi bırakıp köye yerleşti ! - Resim : 1

"ZENGİNLİĞİN SONU YOK"

Bir yandan amatör fotoğraf sanatını da konuşturan eski Milletvekili Ertuğrul Özdemir, düşüncelerini şöyle ifade etti: “İstanbul’da ticaretle uğraşıyordum. Defteri kapattım. Babamı annemi köyü ihmal ettiğimi düşündüm. Köye yerleştim. Köyde 10 dönüm arazisi olan bir kişi şehirden hem 10 kat fazla kazanır hem de 10 kat daha mutlu olur. Köyde mutluyum, huzurluyum. Hayvanlarımla zaman geçiyorum. Benim yaptıklarımı gören komşularda hayvancılığa tarıma yöneliyor. Sadece cuma günleri Kabataş ilçe merkezine iniyorum. Diğer günlerim tarlada veya hayvanlarla geçiyor. Zenginliğin sonu yok. İnsanlar istedikçe istiyor. Milletvekili emeklisiyim. 4 çocuğum var hepsi evli. İş yapmaz otururum ama mutlu olamam. Ben köyümde toprakla mutluyum. 60 yaşından sonra insanlar zamanı kendine ayırmalı. Aşık Veysel’in Kara Toprak şiirini çok severim. Bu dünyada doyuran da ölünce altına alan da kara topraktır” dedi.

Eski milletevkili her şeyi bırakıp köye yerleşti ! - Resim : 2

Özdemir, açılan bir çobanlık kursuna katılmak istemesine rağmen yaşı sebebiyle kabul edilmediğini de sözlerine ekledi.

İHA

Bu da Ramazan pidesi kavgası! Mahalle savaş alanına döndü Bu da Ramazan pidesi kavgası! Mahalle savaş alanına döndü CHP ön seçim sonuçlarını açıklayıp, Ekrem İmamoğlu'nun adaylığını resmen ilan etti! CHP ön seçim sonuçlarını açıklayıp, Ekrem İmamoğlu'nun adaylığını resmen ilan etti! Taksim'e yürümek isteyen grup ile polis karşı karşıya geldi! Taksim'e yürümek isteyen grup ile polis karşı karşıya geldi! İşte CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için konuşulan 3 isim! İşte CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için konuşulan 3 isim! Özel, Mansur Yavaş adına helallik istedi, Özdağ'a ve Demirtaş'a selam yolladı Özel, Mansur Yavaş adına helallik istedi, Özdağ'a ve Demirtaş'a selam yolladı Olay olacak Mehmet Şimşek iddiası: ''İstifa etmek istiyor!'' Olay olacak Mehmet Şimşek iddiası: ''İstifa etmek istiyor!'' Göstericiler ile gösteri karşıtları arasında arbede çıktı! Göstericiler ile gösteri karşıtları arasında arbede çıktı! 2 ayda 15,5 kilo veren ünlü oyuncu zayıflama sırrını açıkladı 2 ayda 15,5 kilo veren ünlü oyuncu zayıflama sırrını açıkladı 17 yaşındaki kız çocuğu, annesini defalarca bıçaklayarak katletti! 17 yaşındaki kız çocuğu, annesini defalarca bıçaklayarak katletti! AK Partili Mustafa Varank'tan muhalif seçmene tepki çeken ''siz bile'' açıklaması AK Partili Mustafa Varank'tan muhalif seçmene tepki çeken ''siz bile'' açıklaması
Eski Masak Başkan Yardımcısı, İmamoğlu raporuna itiraz etti! Eski Masak Başkan Yardımcısı, İmamoğlu raporuna itiraz etti! Sinem Ünsal'ın ''20 yıllık'' zayıflık sırrı herkesi şaşırttı Sinem Ünsal'ın ''20 yıllık'' zayıflık sırrı herkesi şaşırttı ORC'nin 30 ildeki son genel seçim anketinin sonuçları açıklandı ORC'nin 30 ildeki son genel seçim anketinin sonuçları açıklandı Büyük rezalet: İstiklal Marşı'nı baştan sona ıslıkladılar! Büyük rezalet: İstiklal Marşı'nı baştan sona ıslıkladılar! Bozdoğan Kemeri'nde polis müdahalesi: Bir yanda meşaleler diğer yanda biber gazı! Bozdoğan Kemeri'nde polis müdahalesi: Bir yanda meşaleler diğer yanda biber gazı! İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından yeni TBB Başkanı belli oldu İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından yeni TBB Başkanı belli oldu Antalya'da da ''İmamoğlu'' gerginliğine damgasını vuran fotoğraf karesi! Antalya'da da ''İmamoğlu'' gerginliğine damgasını vuran fotoğraf karesi! CHP'nin ön seçiminde verilen oy sayısı belli oldu CHP'nin ön seçiminde verilen oy sayısı belli oldu Hem trafiği birine kattı hem de yol vermeyen kadının aracına zarar verdi Hem trafiği birine kattı hem de yol vermeyen kadının aracına zarar verdi Macaristan'ı deviren A Milli Futbol Takımımız Uluslar A Ligi’nde! Macaristan'ı deviren A Milli Futbol Takımımız Uluslar A Ligi’nde!