Erdoğan'dan depremzedelere mesaj

Erdoğan'dan depremzedelere mesaj
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 28 Mayıs'ta yapılacak 2'nci tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde sosyal medya hesabı üzerinden depremzedelere seslendi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Paylaşımında Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan depremzedelere seslendi.

Erdoğan Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Meclis seçiminin Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanması, Cumhurbaşkanı seçiminde de açık ara bir farkın ortaya çıkması; CHP Genel Başkanı'nın ve yönetiminin dengesini iyice bozdu. 14 Mayıs gecesi, sonuçları bildikleri halde televizyon ekranlarında sahneledikleri “kazandık” tiyatrosunu hep birlikte takip ettik. Sandığın rengi belli oldukça yalanları ortaya çıktı.

Buna rağmen, ne bilerek yanlış yönlendirdikleri seçmenlerinden ne de kamuoyundan çıkıp özür dahi dilemediler. Aynı zihniyetin şimdi de oyunu alamadıkları vatandaşlarımıza yönelik; bırakınız siyaseti, insani değerlerle bağdaşmayan saldırılarına şahit oluyoruz. Bu çevreler, deprem bölgesine gönderdikleri yardımları kesmekten otellerdeki depremzedeleri kapı dışarı etmeye kadar her türlü vicdansızlığı sergiliyorlar.

Sosyal medyada yürütülen çirkin kampanyaları saymıyorum bile… Biliyorum, yakınlarını kaybeden yüreği yaralı afetzedelerimiz yaşananlardan çok rahatsız oluyor. Bu pervasızlıklardan, hangi partiye oy verirse versin 85 milyonun tamamı üzüntü duyuyor.

Kimse endişelenmesin, bu kötülük furyası karşısında hiçbir vatandaşımız umutsuzluğa kapılmasın. Milletimizin ve insanlığın ortak vicdanını yere düşürmemek, bizim asli görevimizdir. Devlet-millet dayanışmasıyla inşallah yaralarımızı hep birlikte saracağız. Depremzede kardeşlerimizi sahipsiz bırakmayacak, yanlarında olmayı sürdüreceğiz."

Avrupa Konseyi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdıracak İmamoğlu çıkışı Avrupa Konseyi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdıracak İmamoğlu çıkışı Yerli ve yabancı turistin bayram tatili rotası değişti: Karadeniz'in cennetine tatilci akını! Yerli ve yabancı turistin bayram tatili rotası değişti: Karadeniz'in cennetine tatilci akını! AK Parti'nin kalesinde binlerce kişinin katıldığı protestolarda kalabalık sel oldu! AK Parti'nin kalesinde binlerce kişinin katıldığı protestolarda kalabalık sel oldu! Fatih Altaylı'dan RTÜK'e rest: Demediğini bırakmadı! Fatih Altaylı'dan RTÜK'e rest: Demediğini bırakmadı! Hasan Kaçan polisten kaçan Pikachu'yu hedef aldı Hasan Kaçan polisten kaçan Pikachu'yu hedef aldı Protestolar sonrasında üniversite duvarında endişe veren tehdit mesajları! Protestolar sonrasında üniversite duvarında endişe veren tehdit mesajları! 50 kilo birden veren Kolpaçino'nun galerici Şahin'ini gören tanıyamadı 50 kilo birden veren Kolpaçino'nun galerici Şahin'ini gören tanıyamadı İstanbul'da suç makinesi ''sarı dolandırıcı'' kamerada! Kadın turiste kabusu yaşattı İstanbul'da suç makinesi ''sarı dolandırıcı'' kamerada! Kadın turiste kabusu yaşattı Myanmar'da önce 7,7 ardından da 6,4'lük peşpeşe iki büyük deprem! Myanmar'da önce 7,7 ardından da 6,4'lük peşpeşe iki büyük deprem! Güpe gündüz sokak ortasında dehşet saçan kar maskeli saldırganların kimlikleri ortaya çıktı Güpe gündüz sokak ortasında dehşet saçan kar maskeli saldırganların kimlikleri ortaya çıktı
AK Parti'den ihraç edilen isim RTÜK Başkanı'nı ''militan'' ilan etti! AK Parti'den ihraç edilen isim RTÜK Başkanı'nı ''militan'' ilan etti! Kar maskeli saldırganlar güpe gündüz dehşet saçtı Kar maskeli saldırganlar güpe gündüz dehşet saçtı Rasim Ozan Kütahyalı yine bombayı patlattı: ''Tahliye olacak'' deyip tarih verdi Rasim Ozan Kütahyalı yine bombayı patlattı: ''Tahliye olacak'' deyip tarih verdi İBB'ye ve CHP'ye neden kayyum atanmadı ? İşte iktidarın kayyum planını bozan ayrıntı! İBB'ye ve CHP'ye neden kayyum atanmadı ? İşte iktidarın kayyum planını bozan ayrıntı! KONDA ''evdeki vatandaşla'' yaptığı sokaktaki protestolar anketinin sonuçlarını açıkladı KONDA ''evdeki vatandaşla'' yaptığı sokaktaki protestolar anketinin sonuçlarını açıkladı Atilla Taş'tan Haluk Levent ve Cem Yılmaz'a protesto tepkisi Atilla Taş'tan Haluk Levent ve Cem Yılmaz'a protesto tepkisi CHP'li vekil polis müdahalesi videosuyla duyurdu: ''Görüntülerin arşivini tutuyoruz'' CHP'li vekil polis müdahalesi videosuyla duyurdu: ''Görüntülerin arşivini tutuyoruz'' Biri yabancı iki şirket bu ilimizde fabrika kuracak: 7 bin kişiye iş fırsatı! Biri yabancı iki şirket bu ilimizde fabrika kuracak: 7 bin kişiye iş fırsatı! İmamoğlu'nun gözaltına alınan avukatı için karar verildi İmamoğlu'nun gözaltına alınan avukatı için karar verildi Dolandırıcıların yeni tuzağı bu oldu: Bu SMS her an size de gelebilir! Dolandırıcıların yeni tuzağı bu oldu: Bu SMS her an size de gelebilir!