Erdoğan, Türkiye'ye döndü

Erdoğan, Türkiye'ye döndü
Güncelleme:

Özbekistan'da düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16. Zirvesi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'ya döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan özel uçak "TUR", saat 20.00'de Esenboğa Havalimanı'na indi. Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'nda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Valisi Vasip Şahin ve diğer ilgililer karşıladı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ve bazı yetkililer de Ankara'ya geldi.

text-ad
Papa Marmara Bölgesi'nin sırrı için Türkiye'ye geliyor... Özel platform bile hazır! Papa Marmara Bölgesi'nin sırrı için Türkiye'ye geliyor... Özel platform bile hazır! Mauro Icardi için haberi, yeni yenge China Suarez verdi... Mauro Icardi için haberi, yeni yenge China Suarez verdi... Prof. Dr. Osman Bektaş, 6 büyüklüğündeki depremin ardından 6 ilimizi uyardı Prof. Dr. Osman Bektaş, 6 büyüklüğündeki depremin ardından 6 ilimizi uyardı Akaryakıtta zam yağmuru başladı: Bugün benzin yarın motorin... Akaryakıtta zam yağmuru başladı: Bugün benzin yarın motorin... Dünyanın en fakir devlet lideri, ''saraysız başkan'' hayatını kaybetti! Dünyanın en fakir devlet lideri, ''saraysız başkan'' hayatını kaybetti! İstanbul'da yer yerinden oynayacak: Galatasaray asıl bombayı şampiyonluk gecesi patlatacak İstanbul'da yer yerinden oynayacak: Galatasaray asıl bombayı şampiyonluk gecesi patlatacak 19 Mayıs'la birlikte 3 güne çıkan hafta sonunun hava durumu belli oldu 19 Mayıs'la birlikte 3 güne çıkan hafta sonunun hava durumu belli oldu Türkiye'nin en ucuz ve en pahalı kiralık evlerinin olduğu iller belli oldu Türkiye'nin en ucuz ve en pahalı kiralık evlerinin olduğu iller belli oldu TBMM'de PKK'nın fesih kararı tartışması; Lozan rezaletine tepki yağdı! TBMM'de PKK'nın fesih kararı tartışması; Lozan rezaletine tepki yağdı! İstanbul'da korkunç kaza: Bir otomobil gölete uçtu İstanbul'da korkunç kaza: Bir otomobil gölete uçtu
Ekrem İmamoğlu'na bir soruşturma daha Ekrem İmamoğlu'na bir soruşturma daha İfşa listesinde yine yok yok: Peynir, sucuk, kıyma, zeytinyağı, tereyağ... İfşa listesinde yine yok yok: Peynir, sucuk, kıyma, zeytinyağı, tereyağ... Akdeniz'de korkutan deprem Antalya, Aydın, Denizli, İzmir, Muğla ve Denizli sallandı! Akdeniz'de korkutan deprem Antalya, Aydın, Denizli, İzmir, Muğla ve Denizli sallandı! Boğaziçi Üniversitesi'nde Nurettin Yıldız gerginliği: 13 polis yaralandı, 97 gözaltı var! Boğaziçi Üniversitesi'nde Nurettin Yıldız gerginliği: 13 polis yaralandı, 97 gözaltı var! Evinde çıkan yangında eşi ve 2 çocuğu ölmüştü, itfaiye eri cinayet şüphesiyle tutuklandı! Evinde çıkan yangında eşi ve 2 çocuğu ölmüştü, itfaiye eri cinayet şüphesiyle tutuklandı! Bir anda bastıran dolu yağışıyla her yer bembeyaz oldu! Bir anda bastıran dolu yağışıyla her yer bembeyaz oldu! Trump'ın ''Erdoğan ayrıntılı'' kararı sonrasında Suriye bayram yerine döndü! Trump'ın ''Erdoğan ayrıntılı'' kararı sonrasında Suriye bayram yerine döndü! Gonca Vuslateri ödül töreninde ''boynumun borcu olsun'' dedi, gözyaşlarını tutamadı Gonca Vuslateri ödül töreninde ''boynumun borcu olsun'' dedi, gözyaşlarını tutamadı Bodrum'da yabancı turistler denizde kabusu yaşadı: Korkunç kaza kamerada! Bodrum'da yabancı turistler denizde kabusu yaşadı: Korkunç kaza kamerada! Bölücü terör örgütü PKK'nın fesih kararı sonrasında ilk Cumhurbaşkanlığı anketi! Bölücü terör örgütü PKK'nın fesih kararı sonrasında ilk Cumhurbaşkanlığı anketi!