Diyarbakır'da kız çocuğuna taciz girişimi: Mahalleli fark edince zanlı olay yerinden kaçtı!

Diyarbakır'da kız çocuğuna taciz girişimi: Mahalleli fark edince zanlı olay yerinden kaçtı!
Güncelleme:

Diyarbakır'da 7 yaşındaki bir kız çocuğunu toprak birikintisinin arkasına götürmeye çalışan taciz şüphelisi, mahallelinin müdahalesiyle kaçarken, çocuğun sağlık kontrolünde bacağında ısırık izleri tespit edildi ve şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde iddiaya göre 30 yaşlarında olan ve üzerinde gri üst ile lacivert kot pantolon bulunan erkek şüpheli, kız çocuğunu arazideki toprak birikintisinin arkasına götürme çalıştı.

Taciz şüphelisini fark eden çevredekiler, toprak birikintisine doğru ilerledi. Çevredekilerin geldiğini gören şüpheli olay yerinden kaçarken, ihbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Diyarbakır'da kız çocuğuna taciz girişimi: Mahalleli fark edince zanlı olay yerinden kaçtı! - Resim : 1

Çocuk, sağlık kontrolü için Diyarbakır Kadın, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Kontrollerinde bacağında ısırık izleri tespit edilen mağdur çocuk, Çocuk İzlem Merkezi’ne (ÇİM) götürüldü.

DHA

Hava sıcaklıkları 5 derece birden artacak Hava sıcaklıkları 5 derece birden artacak Öldükten sonra ortaya çıktı: Ünlü şarkıcı ölen oğlunun cesedini evde saklamış Öldükten sonra ortaya çıktı: Ünlü şarkıcı ölen oğlunun cesedini evde saklamış Gözaltına alınan DEM Partili belediye başkanı için karar verildi Gözaltına alınan DEM Partili belediye başkanı için karar verildi Erdoğan kendisine yöneltilen soruyu muhabir Rüya Akkuş'a cevaplattı Erdoğan kendisine yöneltilen soruyu muhabir Rüya Akkuş'a cevaplattı MetroPoll'ün son seçim anketi açıklandı: Hesaplar bir kez daha değişti MetroPoll'ün son seçim anketi açıklandı: Hesaplar bir kez daha değişti Çalıştıracak işçi bulamayınca, baba mesleği için Almanya'dan Türkiye'ye döndü Çalıştıracak işçi bulamayınca, baba mesleği için Almanya'dan Türkiye'ye döndü Schengen bölgesine girişlerde yeni düzenleme: Pasaportlara elektronik sistem geliyor Schengen bölgesine girişlerde yeni düzenleme: Pasaportlara elektronik sistem geliyor İstanbul'da şoke eden olay: Cenazede tabuttan ses geldi; hastaneye kaldırıldı İstanbul'da şoke eden olay: Cenazede tabuttan ses geldi; hastaneye kaldırıldı Türkiye kış saati uygulamasına geçecek mi? Bakan Bayraktar son kararı açıkladı Türkiye kış saati uygulamasına geçecek mi? Bakan Bayraktar son kararı açıkladı Türkiye'den çıkış yapan gemide 4 ton kokain ele geçirildi: Bakanlık perde arkasını açıkladı Türkiye'den çıkış yapan gemide 4 ton kokain ele geçirildi: Bakanlık perde arkasını açıkladı
Genç avukata muavin tacizi: Suç duyurusunda bulundu Genç avukata muavin tacizi: Suç duyurusunda bulundu İnci Taneleri’nde geri sayım bitti; geri dönüyorlar İnci Taneleri’nde geri sayım bitti; geri dönüyorlar Uzmanlar açıkladı: Bu baharat gözleri şahin gibi keskinleştiriyor! Uzmanlar açıkladı: Bu baharat gözleri şahin gibi keskinleştiriyor! Altın fiyatlarında yeni gelişme: Tüm dengeler değişebilir! Altın fiyatlarında yeni gelişme: Tüm dengeler değişebilir! Fatih Altaylı’dan dikkat çeken ‘’domuz eti’’ çıkışı! Fatih Altaylı’dan dikkat çeken ‘’domuz eti’’ çıkışı! Cem Öğretir canlı yayında korkuttu: Burnunun kanadığını gören Esra Erol şoke oldu! Cem Öğretir canlı yayında korkuttu: Burnunun kanadığını gören Esra Erol şoke oldu! Ekmeğe yine, yeniden zam geliyor Ekmeğe yine, yeniden zam geliyor Erdoğan'ın mikrofonu açık kaldı: ''Ya neden şu rozetlerden alıyorsunuz ya?'' Erdoğan'ın mikrofonu açık kaldı: ''Ya neden şu rozetlerden alıyorsunuz ya?'' Otomotiv devinden kullanıcılara büyük şok: 1,7 Milyon aracını geri çağıracak! Otomotiv devinden kullanıcılara büyük şok: 1,7 Milyon aracını geri çağıracak! İnternette bu hatayı yapanlara geçmiş olsun: İşte 2024 ve 2025'in en büyük riskleri İnternette bu hatayı yapanlara geçmiş olsun: İşte 2024 ve 2025'in en büyük riskleri