Dilruba'dan yeni açıklama: ''Özür dilemiyorum, AKP'lilere burada sesleniyorum...''

Dilruba'dan yeni açıklama: ''Özür dilemiyorum, AKP'lilere burada sesleniyorum...''
Güncelleme:

İzmir'de verdiği sokak röportajındaki ifadeleri nedeniyle gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Dilruba K. "Dilruba adına özür diliyorum" diyen CHP lideri Özgür Özel'e tepki göstererek "özür dilemiyorum, AKP'liler üstüne alındıysa bu benim değil, onların problemidir" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sokak röportajında Instagram yasağını eleştirirken kullandığı ifadeler nedeniyle tutuklanan ve 18 gün sonra cezaevinden tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu'nun tahliye edilmesinin ardından 30 Ağustos kutlamalarına davet etmişti.

Özel, kendisinden özür bekleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, "Dilruba'nın ifadelerini savunmuyorum. İfade özgürlüğünü, bunun için tutuklanmasını ölçüsüz ve adaletsiz buluyorum. Benim dileyecek özrüm yok ama Dilruba adına özür diliyorum." demişti.

Sözcü TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal’ın YouTube yayınına katılan Kayserilioğlu, laflarını üzerine alınanlardan özür dilemediğini söyledi:

"Dediğim şuydu; bir fikri ucu sonucu nereye gidecek diye desteklemeden üstüne giden her şey geri zekalıdır. Bunu sadece AKP'liler üstüne alındıysa bu benim değil, onların problemidir. AKP'lilere burada sesleniyorum, neden üstünüze alındınız, geri zekalı olmayanlar alınmadı üstüne. Üstüne kim alındıysa psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ya bir papatya çayı içsinler ya da ağlayarak günlüklerine yazsınlar. Üstüne alınan hiç kimseden özür dilemiyorum."