Cübbeli Ahmet'ten Aziz Yıldırım ve Ali Koç için ilginç çıkış

Cübbeli Ahmet'ten Aziz Yıldırım ve Ali Koç için ilginç çıkış
Güncelleme:

Kamuoyunda "cübbeli" lakabıyla tanınan Ahmet Mahmut Ünlü şimdi de Fenerbahçe'deki başkanlık yarışına müdahil oldu. Ünlü, "Aziz Yıldırım mı, Ali Koç mu" sorusu için verdiği yanıtla dikkat çekerken, Aziz Yıldırım'ı "milliyetçi", Ali Koç'u ise "herkese açık" olarak değerlendirdi.

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi için geri sayım sürerken kamuoyunda "cübbeli" lakabıyla tanınan Ahmet Mahmut Ünlü de başkanlık yarışına dikkat çeken bir açıklamayla müdahil oldu.

Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 8-9 Haziran 2024 tarihlerine ertelenen Fenerbahçe'deki Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde bir açıklama yapan cübbeli Ahmet hangi adayı desteklediğine dair soruya verdiği yanıtla gündemde.

Ünlü adını bilmediği ancak Fenerbahçe için önemli birisi olduğuna inandığı bir kişinin sorduğu "Birisi bana hangi adayın listesinden gireyim” sorusuna “Milliyetçi hassasiyetleri tercih ediyorsan Aziz Başkanın listesinden gir. Bunların dışında gayri milli unsurlarla da ben herkese açığım gibi bir yapın varsa diğer taraftan gir dedim” yanıtını verdiğini söyledi.