Cem Öğretir canlı yayında korkuttu: Burnunun kanadığını gören Esra Erol şoke oldu!

Güncelleme:

ATV ekranlarında Esra Erol'un programına bağlantı gerçekleştiren ana haber sunucusu Cem Öğretir'in canlı yayında burnu kanayınca yayından alındı. Cem Öğretir’in küçük bir rahatsızlık geçirdiği ve durumunun gayet iyi olduğu açıklandı.

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında korkutan anlar yaşandı..

Sunucu Esra Erol, programında ana haber bülteni ile bağlantı gerçekleştirdi.

CANLI YAYINDA BURNU KANADI

Ana haber spikeri Cem Öğretir, canlı yayında konuştuğu sırada burnu kanamaya başladı.

Paniğe kapılan Esra Erol, "A burnun mu kanıyor, çok geçmiş olsun Cem" diyerek görüntüyü yayından aldı.

O sırada giren reklam arasında Cem’e öğretir müdahale edildi..

CEM ÖĞRETİR'İN SAĞLIK DURUMU İYİ

Cem Öğretir reklam sonrası da Ana Haber Bülteni'ne çıkmayınca sağlık durumu merak edildi..

Ana Haber’i sunmak için ekrana Özlem Aktay çıktı. Aktay, Cem Öğretir’in küçük bir rahatsızlık geçirdiğini ve durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.

Çalıştıracak işçi bulamayınca, baba mesleği için Almanya'dan Türkiye'ye döndü Çalıştıracak işçi bulamayınca, baba mesleği için Almanya'dan Türkiye'ye döndü Gözaltına alınan DEM Partili belediye başkanı için karar verildi Gözaltına alınan DEM Partili belediye başkanı için karar verildi MetroPoll'ün son seçim anketi açıklandı: Hesaplar bir kez daha değişti MetroPoll'ün son seçim anketi açıklandı: Hesaplar bir kez daha değişti Skandal iddia: ''Bakan yardımcısının özel kalemi kaçak altınla yakalandı'' Skandal iddia: ''Bakan yardımcısının özel kalemi kaçak altınla yakalandı'' Schengen bölgesine girişlerde yeni düzenleme: Pasaportlara elektronik sistem geliyor Schengen bölgesine girişlerde yeni düzenleme: Pasaportlara elektronik sistem geliyor Türkiye'den çıkış yapan gemide 4 ton kokain ele geçirildi: Bakanlık perde arkasını açıkladı Türkiye'den çıkış yapan gemide 4 ton kokain ele geçirildi: Bakanlık perde arkasını açıkladı Altın fiyatlarında yeni gelişme: Tüm dengeler değişebilir! Altın fiyatlarında yeni gelişme: Tüm dengeler değişebilir! Hava sıcaklıkları 5 derece birden artacak Hava sıcaklıkları 5 derece birden artacak Genç avukata muavin tacizi: Suç duyurusunda bulundu Genç avukata muavin tacizi: Suç duyurusunda bulundu Otomotiv devinden kullanıcılara büyük şok: 1,7 Milyon aracını geri çağıracak! Otomotiv devinden kullanıcılara büyük şok: 1,7 Milyon aracını geri çağıracak!
İnci Taneleri’nde geri sayım bitti; geri dönüyorlar İnci Taneleri’nde geri sayım bitti; geri dönüyorlar Öldükten sonra ortaya çıktı: Ünlü şarkıcı ölen oğlunun cesedini evde saklamış Öldükten sonra ortaya çıktı: Ünlü şarkıcı ölen oğlunun cesedini evde saklamış Türkiye kış saati uygulamasına geçecek mi? Bakan Bayraktar son kararı açıkladı Türkiye kış saati uygulamasına geçecek mi? Bakan Bayraktar son kararı açıkladı İnternette bu hatayı yapanlara geçmiş olsun: İşte 2024 ve 2025'in en büyük riskleri İnternette bu hatayı yapanlara geçmiş olsun: İşte 2024 ve 2025'in en büyük riskleri Erdoğan kendisine yöneltilen soruyu muhabir Rüya Akkuş'a cevaplattı Erdoğan kendisine yöneltilen soruyu muhabir Rüya Akkuş'a cevaplattı Erdoğan'ın mikrofonu açık kaldı: ''Ya neden şu rozetlerden alıyorsunuz ya?'' Erdoğan'ın mikrofonu açık kaldı: ''Ya neden şu rozetlerden alıyorsunuz ya?'' İstanbul'da şoke eden olay: Cenazede tabuttan ses geldi; hastaneye kaldırıldı İstanbul'da şoke eden olay: Cenazede tabuttan ses geldi; hastaneye kaldırıldı Fatih Altaylı’dan dikkat çeken ‘’domuz eti’’ çıkışı! Fatih Altaylı’dan dikkat çeken ‘’domuz eti’’ çıkışı! Dünyanın en iyi üniversiteleri açıklandı: İşte listeye girebilen Türk üniversiteleri Dünyanın en iyi üniversiteleri açıklandı: İşte listeye girebilen Türk üniversiteleri