Bodrum'da ekmeğin hem gramajı arttı, hem fiyatı
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlMuğla'nın Bodrum ilçesinde ekmeğin gramajı 240 grama çıkarılırken, fiyatı 15 lira oldu.
Bodrum'da 200 gram ekmek, 240 grama; 10 lira olan fiyatı 15 liraya çıkarıldı. Yeni tarife, bugünden itibaren uygulanmaya başlandı. 200 gram ramazan pidesi de bu yıl 20 liradan satılacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Bodrum Fırıncılar Derneği Başkanı İbrahim Çelik, "Bodrum'da 200 gram ekmek 10 liraydı, şu anda 240 gram ekmek 15 lira oldu. Bu fiyat artışı 2024 7'nci aydan itibaren yapılması planlanıyordu. Normalde 200 gram 15 liraydı, gramajı 240 gram yaptık. Artan maliyetler nedeniyle bu orana çıktı, bu zam para kazanmak için yapılmadı. Ramazan ayında 200 gram pide 20 lira olacak. 1 ayı kapsayan bir hizmet olacak" dedi.

DHA
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol