Başkan şaşırdı !

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Olİstanbul Büyükçekmece'nin CHP’li belediye başkanı hukuksuz uygulamadan çark etti.
Kaymakam İsmail Gündüz Alkent 2000 Mahallesi’nin giriş çıkışlarına konan bariyerlerin 2 Mart 2009 mesai bitimine kaldırılmasını istedi belediyeden.
Zira mahallenin yolları 1993 de kamuya terk edilmişdi. Ama başkan Hasan Akgün, kanunsuzluğu savundu ve 2 Mart 2009 da Kaymakama resmi yazı yazdı ve “ bariyerler teknik standartlara uygundur. Halkın talebi doğrultusunda konmuştur” diyerek, kamuya ait yolların işgalini meşru gibi gösterdi..
Kaymakam işlem yapınca çark eden başkan belgelerde görüldüğü gibi 15 Nisan 2009 da 005- 191389 sayılı 2. Bir yazı göndertti.
ÇAMLICA SİTESİ YÖNETİMİNE- B.ÇEKMECE
“ Site ( Mahalle ) girişlerindeki bariyerler umuma terk edilen yerler dir! 10 gün ,içinde kaldırın. Aksi halde belediyemiz tarafından kaldırılarak cezai işlem yapılacaktır.
Y. Mimar Zafer ÖZSAYIN
Başkan Adına- Teknik Koordinatör.
Ne oldu halkın talebi? Teknik standartlara uygunluk? Demek kanunsuzluk ve ben yaptım oldu mantığı yanlışmış? Herkes kanunlar önünde eşit! Kimsenin suç işleme imtiyazı yok..
İşte o belgeler..
Haber: Dursun BORAN
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol