Barajlardan kötü haber geldi: Yağışlar da yetmedi

Barajlardan kötü haber geldi: Yağışlar da yetmedi
Güncelleme:

İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranları, İSKİ'nin verilerine göre yüzde 34.38 oldu. İstanbul barajlarındaki genel doluluk oranında düşüş yaşanmaya devam ediyor.

İstanbul'da son günlerde etkili olan sağanak yağışlara rağmen barajlardaki su seviyesinin düşüşü devam ediyor.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (İSKİ) verilerine göre, megakentte barajların ortalama doluluk oranı 16 Ekim'de 34.53 iken bugünkü verilere göre yüzde 34.38 oldu.

Barajlardaki en yüksek su miktarı yüzde 55.52 ile Elmalı Barajı, en düşük su miktarı ise yüzde 3.18 ile Kazandere Barajı oldu.

İSKİ'nin verilerine göre 17 Ekim itibariyle İstanbul'da baraj doluluk oranları şöyle:

• Alibey Barajı yüzde 6.83

• Büyükçekmece Barajı yüzde 37.34

• Darlık Barajı yüzde 38.27

• Elmalı Barajı yüzde 55.52

• Istrancalar Barajı yüzde 25.32

• Kazandere Barajı yüzde 3.18

• Pabuçdere Barajı yüzde 13.75

• Sazlıdere Barajı yüzde 46.18

• Terkos Barajı yüzde 49.11

• Ömerli Barajı yüzde 26.94

Bir anda fenomen olan ''Amin Reis'' Gizem'in yüzüne ne olduğu ortaya çıktı Bir anda fenomen olan ''Amin Reis'' Gizem'in yüzüne ne olduğu ortaya çıktı İstanbul'da mahallenin gençleri çocuk parkındaki ''sapığa'' hayatının dersini verdi İstanbul'da mahallenin gençleri çocuk parkındaki ''sapığa'' hayatının dersini verdi Kredi kartı limitine ''vergi'' için yeni teklif belli oldu Kredi kartı limitine ''vergi'' için yeni teklif belli oldu Kış bir anda geldi: Hava sıcaklıkları 12 derece birden düşecek Kış bir anda geldi: Hava sıcaklıkları 12 derece birden düşecek Gökyüzünde şölene hazır mısınız ? 2024 yılının son Süper Ayı bu gece görülecek Gökyüzünde şölene hazır mısınız ? 2024 yılının son Süper Ayı bu gece görülecek 78 yaşındaki bir kişiye ''üçlü penis'' teşhisi konuldu 78 yaşındaki bir kişiye ''üçlü penis'' teşhisi konuldu Türkiye Malatya depreminde çekilen görüntüyü konuşuyor Türkiye Malatya depreminde çekilen görüntüyü konuşuyor Bir kadın cinayeti daha: Polis memuru tartıştığı eşini katletti Bir kadın cinayeti daha: Polis memuru tartıştığı eşini katletti MasterChef'ten elenen Ayşe Ekiz'in yeni imajı da hamlesi de olay oldu MasterChef'ten elenen Ayşe Ekiz'in yeni imajı da hamlesi de olay oldu 3 ilimiz kar yağışıyla beyaza büründü 3 ilimiz kar yağışıyla beyaza büründü
Ünlü şarkıcı korkudan kendini odaya kilitleyip paylaştı: ''Ya ölecek, ya öldürecek'' Ünlü şarkıcı korkudan kendini odaya kilitleyip paylaştı: ''Ya ölecek, ya öldürecek'' Valiliğin tepki çeken kadın fotoğrafında işin aslı başka çıktı Valiliğin tepki çeken kadın fotoğrafında işin aslı başka çıktı Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçülü Benfica'da 3 yıl men depremi Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçülü Benfica'da 3 yıl men depremi Milyonlarca memur için kritik uyarı: Uzman isim ''mağdur olmayın'' diyerek açıkladı Milyonlarca memur için kritik uyarı: Uzman isim ''mağdur olmayın'' diyerek açıkladı Cüneyt Özdemir'den bomba iddia: Erdoğan görevden almak istedi, araya girdiler Cüneyt Özdemir'den bomba iddia: Erdoğan görevden almak istedi, araya girdiler Ünlü şarkıcı 31 yaşında hayatını kaybetti Ünlü şarkıcı 31 yaşında hayatını kaybetti Üniversiteyi bitirdi, iş bulamadı, genç yaşında kendi işinin patronu oldu Üniversiteyi bitirdi, iş bulamadı, genç yaşında kendi işinin patronu oldu Bunun adı kadın seli: Yüzlerce kadın sokağa indi, polis engelleyemedi Bunun adı kadın seli: Yüzlerce kadın sokağa indi, polis engelleyemedi Olağan dışı olaylara hazır olun... NASA resmen açıkladı: Güneş artık maksimum seviyesinde Olağan dışı olaylara hazır olun... NASA resmen açıkladı: Güneş artık maksimum seviyesinde Maliye vergi yüzsüzlerini ifşa etmeye başladı: İşte ilk yüzsüz listesi Maliye vergi yüzsüzlerini ifşa etmeye başladı: İşte ilk yüzsüz listesi