Bakan Tunç'tan kayıp Narin'in tutuklanan amcası için yeni açıklama

Bakan Tunç'tan kayıp Narin'in tutuklanan amcası için yeni açıklama
Güncelleme:

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kayıp olarak aranan Narin'in amcasının tutuklanmasıyla ilgili olarak, ''Şüphe vardı, tutuklama kararı tedbirdi. Kimsenin şüphesi olmasın. En ince detaylarına ulaşıncaya kadar yargımız, savcılığımız gerekli incelemeleri yapacağız.'' dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 24 TV'de güdeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, 21 Ağustos'ta Narin G.'nin merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor. Gözaltına alınan Tavşantepe Köyü Muhtarı ve aynı zamanda Narin G.'nin amcası olan S.G, jandarmadaki işlemlerinin ardından Diyarbakır Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılıkta ifade işlemleri tamamlanan zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

"TUTUKLAMA KARARI TEDBİR"

Soruşturmaya ilişkin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan yeni bir açıklama geldi. Bakan Tunç, "Şüphe vardı, tutuklama kararı tedbirdi. Soruşturma devam ediyor. Kimsenin şüphesi olmasın. En ince detaylarına ulaşıncaya kadar yargımız, savcılığımız gerekli incelemeleri yapacağız." dedi.