Bakan Kurum'dan emekli kadına harçlık verdi

Bakan Kurum'dan emekli kadına harçlık verdi
Güncelleme:

Rize'ye giden Bakan Kurum, kendisine emekli maaşlarının ne zaman yatırılacağını soran yaşlı kadının eline alışveriş kartı sıkıştırdı. Emekli kadın kartı kabul etmedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, geçtiğimiz gün çeşitli temaslarda bulunmak üzere Rize'ye gitti. Vatandaşlarla konuşan Kurum, yanına gelerek emekli maaşlarının ne zaman yatırılacağını soran yaşlı kadına alışveriş kartı vermeye çalıştı.

Rize’de dul ve yaşlı aylığıyla geçindiğini söyleyen Ayşe Yüksel, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a zam farkının ne zaman yatacağını sordu. Kurum danışmanına sorarak “Daha geçmedi Meclis’ten, geçince yatıracaklar” diye yanıt verdi ve Yüksel’e ‘nakit para’ yerine geçen yardım kartı vermeye çalıştı. Yüksel “İhtiyacım yok” diyerek reddetti.

 Rize'ye giden Bakan Kurum, kendisine emekli maaşlarının ne zaman yatırılacağını soran yaşlı kadının eline alışveriş kartı sıkıştırdı. Emekli kadın kartı kabul etmedi.

Görüntüler kanser hastası Dilek Özçelik’e para veren eski bakan Erdoğan Bayraktar’ı hatırlattı. Özçelik, 15 Nisan 2013 günü dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın iki günlük Trakya gezisi kapsamında geldiği Edirne’de kanser ilaçlarının temini için yardım istemişti. Bakan Bayraktar ise Özçelik’in cebine para koymuştu.

Özçelik “Ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım. Görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda” diyerek parayı iade etmiş ve ağlayarak uzaklaşmıştı. Lenf kanseri hastası Özçelik 2018’de yaşamını yitirmişti.

text-ad
Bursa'daki şüpheli araç bulundu, gözaltına alınan şüpheliyi vatandaş linç etmek istedi! Bursa'daki şüpheli araç bulundu, gözaltına alınan şüpheliyi vatandaş linç etmek istedi! Türkiye'nin sessiz katili bir can daha aldı: Ölü sayısı 12'ye yükseldi! Türkiye'nin sessiz katili bir can daha aldı: Ölü sayısı 12'ye yükseldi! Türkiye'nin belgeselleri aratmayan sıcak göçü başladı Türkiye'nin belgeselleri aratmayan sıcak göçü başladı Türkiye'nin turizm cennetinde yerli ve yabancı turistin yeni rotası burası oldu Türkiye'nin turizm cennetinde yerli ve yabancı turistin yeni rotası burası oldu Yeni haftanın hava durumu açıklandı: Önce sıcaklar ve toz taşınımı ardından sağanak yağış var! Yeni haftanın hava durumu açıklandı: Önce sıcaklar ve toz taşınımı ardından sağanak yağış var! Google'dan 11 ilimizi yerle bir eden Asrın Felaketi için skandal itiraf Google'dan 11 ilimizi yerle bir eden Asrın Felaketi için skandal itiraf Bakanlığın ''ücretsiz'' dediği halk plajındaki şezlong fiyatları ''yok artık'' dedirtti! Bakanlığın ''ücretsiz'' dediği halk plajındaki şezlong fiyatları ''yok artık'' dedirtti! Memur-Sen hükümete zam teklifini yaptı: Taban aylığa 10 bin TL zam, refah payı, ikramiye... Memur-Sen hükümete zam teklifini yaptı: Taban aylığa 10 bin TL zam, refah payı, ikramiye... Ekrem İmamoğlu'nun yüksek lisans diploması da iptal edildi! Ekrem İmamoğlu'nun yüksek lisans diploması da iptal edildi! Apartmana ''kaçak'' baskını: Onlarca gözaltı var! Apartmana ''kaçak'' baskını: Onlarca gözaltı var!
Beşiktaş ayrılığı resmen duyurdu: Yeni adresi Rusya oldu Beşiktaş ayrılığı resmen duyurdu: Yeni adresi Rusya oldu Bursa'yı yakan hain adli kontrolle serbest bırakılan FETÖ'cü çıktı! Bursa'yı yakan hain adli kontrolle serbest bırakılan FETÖ'cü çıktı! 43 işçi hayatını kaybetmişti... 3 yıl sonra dava açıldı! 43 işçi hayatını kaybetmişti... 3 yıl sonra dava açıldı! 6 ayda 25 kilo birden veren Işın Karaca'nın makyajsız hali herkesi şaşırttı 6 ayda 25 kilo birden veren Işın Karaca'nın makyajsız hali herkesi şaşırttı Diyarbakır'da doğanın hayaleti bir evin sürpriz misafiri oldu Diyarbakır'da doğanın hayaleti bir evin sürpriz misafiri oldu Türkiye'nin 6 milyon yıllık  şifa dağıtan sırrı sıcaktan bunalanların durağı oldu Türkiye'nin 6 milyon yıllık şifa dağıtan sırrı sıcaktan bunalanların durağı oldu TCMB son raporunu açıkladı: Vatandaşın enflasyon beklentisi değişti! TCMB son raporunu açıkladı: Vatandaşın enflasyon beklentisi değişti! Altın düşüşe geçti, uzman isim İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi Altın düşüşe geçti, uzman isim İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi YKS sonrası babası onu çiçekle karşılamıştı... Kim Milyoner Olmak İster'e yarışmacı oldu YKS sonrası babası onu çiçekle karşılamıştı... Kim Milyoner Olmak İster'e yarışmacı oldu Maaşları düşük gösterip, elden maaş veren patronlar işte şimdi yandı! Maaşları düşük gösterip, elden maaş veren patronlar işte şimdi yandı!