Bakan Koca'dan ''normalleşme'' açıklaması

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlSağlık Bakanı Koca "Normalleşme adımlarını titizlikle çalışıyoruz. Yerinde karar dönemi ile kademeli normalleşecegiz." açıklamasını yaptı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1 Mart'ta başlayacak kademeli normalleşme ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Bakan Koca açıklamasında şunları ifade etti:
"Normalleşme adımlarını titizlikle çalışıyoruz. Yerinde karar dönemi ile kademeli normalleşecegiz.
1 Mart itibarıyla süreç belirlenen kriterler çerçevesinde 4 risk seviyesinde valilerimiz başkanlığındaki il hıfzıssıha kurullarıyla başlayacak."
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURMUŞTU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 1 Mart itibarıyla kademeli normalleşmenin başlayacağını açıklamıştı.
Seçiniz...
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol