Ayhan Sicimoğlu'na bir suçlama daha

Ayhan Sicimoğlu'na bir suçlama daha
Güncelleme:

Ayhan Sicimoğlu'nun işini beğenmediği için kovduğu iddia edilen çalışanına tokat attığı görüntülerle ilgili tartışmalar sürerken, Ayhan Sicimoğlu'nun ardından tokat yiyen gençten de bir açıklama geldi. Sicimoğlu'nun tokat attığı genç Ayhan Sicimoğlu'nun kendisine videoyu silmesi için 33 bin TL para teklif ettiğini öne sürdü.

Sosyal medyada Ayhan Sicimoğlu ve personelinin yer aldığı bir video gündem oldu. Sicimoğlu'nun kovduğu iddia edilen personeline tokat attığı anlar Sicimoğlu'nun personeli tarafından saniye saniye kaydedildi. Son olarak darbedilen personelden bir açıklama geldi.

Çalışan gencin çektiği görüntülerde, Sicimoğlu'nun "Çalışana para verilir" demesi dikkat çekti. Ardından personelinin üzerine yürüyüp tokat atan Sicimoğlu, arabasına binip olay yerinden uzaklaştı.

Öte yandan o anları kaydeden personel ise tokat yedikten sonra Sicimoğlu'nu polise şikayet edeceğini söyledi.

Söz konusu video kısa sürede sosyal medyada gündem olurken; Sicimoğlu'ndan bir açıklama geldi. Ünlü isim, şantaj ve kumpasa uğradığını iddia etti.

Son olarak; Ayhan Sicimoğlu'nun tokat atıp darbettiği Samet İ. de bir açıklama yaptı. Sicimoğlu'nun kendisine 33 bin lira para karşılığında videoları yayınlamamasını ve konuyu kapatmasını teklif ettiğini iddia etti.

Ayhan Sicimoğlu: Şantaj ve kumpas var

Söz konusu video kısa sürede sosyal medyada gündem olurken; Sicimoğlu'ndan bir açıklama geldi.

Ünlü isim, şantaj ve kumpasa uğradığını belirten bir paylaşım yaptı. 

Sicimoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"Sevgili Dostlar, Bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltelenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir. 73 yaşındayım, fiili tecavüz karşısında kendimi savunmam gerekti o kadar. Hemen akabinde polise şikayette bulundum. Bu şahıstan ve olayın aslını bilmeden, görmeden bu işe müdahil olan 3. şahıslardan
hukuki yollardan hesap sorulacaktır. Büyük paralar istendi şantaja maruz kaldım ve boyun eğmedim olay bundan ibarettir..."

Ayhan Sicimoğlu'nun işini beğenmediği için kovduğu iddia edilen çalışanına tokat attığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından Sicimoğlu açıklama yaptı.