Yanan cesedi cansız manken sandılar

Yanan cesedi cansız manken sandılar
Güncelleme:

Eskişehir’de, bir şahıs üzerine dökülen tinerin alev alması sonucu feci şekilde can verdi. Çevreden geçenler yanan cesedi cansız manken sandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Uluönder Mahallesi Baksan Sanayi Sitesi 57. Caddede meydana geldi. İddialara göre, gece 23.00 sıralarında Ahmet Çelik (40), elindeki tinerin üzerine dökülmesi ve henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alması sonucu yandı. Vücudunun tamamı yanan şahıs hayatını kaybetti. 

Olayı gören çevredeki vatandaşlar, yanan cesedi başta cansız manken zannetti. Ancak yanan şahsa yaklaştıklarında bedenin bir insana ait olduğunu fark ettiklerinde durumu 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler şahsın hayatını kaybettiğini ve cansız bedenin Ahmet Çelik’e (40) ait olduğunu tespit etti. Ardından Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgede geniş çaplı çalışma başlattı. Daha sonra Ahmet Çelik’in cesedi otopsi için EskişehirOsmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesine götürüldü.

Ayrıca bazı vatandaşlar hayatını kaybeden Ahmet Çelik’in madde bağımlısı olduğunu, sürekli sanayi bölgesinde bulunduğunu ve kendi kendini yakmış olabileceğini belirtirken, şahısn önceki gün tinerden elini yaktığı ve Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesinde tedavi olduktan sonra taburcu edildiği de öğrenildi.

 
Öte yandan olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

İHA

text-ad
CHP lideri Özel'den MHP lideri Bahçeli ile ilgili dikkat çeken tahmin CHP lideri Özel'den MHP lideri Bahçeli ile ilgili dikkat çeken tahmin Hayatta Her Şey Var sunucusu Nur Viral'dan sürpriz karar: Beyaz TV'ye veda etti! Hayatta Her Şey Var sunucusu Nur Viral'dan sürpriz karar: Beyaz TV'ye veda etti! Can Yaman'ın sevgilisi Sara Bluma ''şiddet görüyorum'' deyip kanlar içinde paylaşım yaptı Can Yaman'ın sevgilisi Sara Bluma ''şiddet görüyorum'' deyip kanlar içinde paylaşım yaptı 14 yaşındaki çocuğa işkence saniye saniye kamerada! 14 yaşındaki çocuğa işkence saniye saniye kamerada! MHP eski Genel Başkan Yardımcısı'ndan Bahçeli'ye yaylım ateşi! MHP eski Genel Başkan Yardımcısı'ndan Bahçeli'ye yaylım ateşi! Sitede ''ekmeğimi elimden aldın'' cinayeti! Bir genç baltayla katledildi Sitede ''ekmeğimi elimden aldın'' cinayeti! Bir genç baltayla katledildi Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan muhalefete tarihi çağrı Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan muhalefete tarihi çağrı Türkiye'nin tescilli güzeli suyundaki buzdan zehirlenerek, hastanelik oldu! Türkiye'nin tescilli güzeli suyundaki buzdan zehirlenerek, hastanelik oldu! Üç gündür aranıyordu... Kayıp Rojda'dan müjdeli haber! Üç gündür aranıyordu... Kayıp Rojda'dan müjdeli haber! Üç yıldır kayıp olarak aranıyordu... Genç kadının katilleri eşi ve kayınbiraderleri çıktı! Üç yıldır kayıp olarak aranıyordu... Genç kadının katilleri eşi ve kayınbiraderleri çıktı!
Konserdeki yasak aşk skandalında dikkat çeken gelişme Konserdeki yasak aşk skandalında dikkat çeken gelişme 50 yaşına merdiven dayadığına kim inanır ? Mine Tugay durmuyor... 50 yaşına merdiven dayadığına kim inanır ? Mine Tugay durmuyor... DEM Parti'den yeni Anayasa ve İmamoğlu için dikkat çeken açıklama DEM Parti'den yeni Anayasa ve İmamoğlu için dikkat çeken açıklama Fiat'ın ezber bozan mini SUV'u Grande Panda 2025'e büyük ödül Fiat'ın ezber bozan mini SUV'u Grande Panda 2025'e büyük ödül Osmanlı hatırası ''Yahudi Mahallesi'' zamana karşı direniyor Osmanlı hatırası ''Yahudi Mahallesi'' zamana karşı direniyor Koruma polisine çiğköftesiz çiğköfte ikram eden Vali bu sefer işi tatlıya bağladı! Koruma polisine çiğköftesiz çiğköfte ikram eden Vali bu sefer işi tatlıya bağladı! Sokak ortasında silahlı saldırı: öldürüp kaçtı, tuvalette yakalandı! Sokak ortasında silahlı saldırı: öldürüp kaçtı, tuvalette yakalandı! TOKİ 36 ilde yüzde 25 peşinat ve 48 ay taksitle yüzlerce taşınmazı satışa çıkarıyor TOKİ 36 ilde yüzde 25 peşinat ve 48 ay taksitle yüzlerce taşınmazı satışa çıkarıyor Bir kadın kendisine şiddet uygulayan uyuşturucu bağımlısı eşini öldürdü! Bir kadın kendisine şiddet uygulayan uyuşturucu bağımlısı eşini öldürdü! Bahçeli: ''Cumhurbaşkanı'nın biri Kürt, diğeri Alevi 2 yardımcısı olsun!'' Bahçeli: ''Cumhurbaşkanı'nın biri Kürt, diğeri Alevi 2 yardımcısı olsun!''