Vardiya müdürü Filiz, evlenmek istemeyen sevgilisini öldürdü !

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, pizza restoranında vardiya müdürü olarak çalışan Filiz K., aynı iş yerinde çalıştığı sevgilisini tabancayla vurarak öldürdü. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Filiz K., sevgilisini kendisiyle evlenmediği için öldürdüğünü itiraf etti.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, pizza restoranında vardiya müdürü olarak çalışan Filiz K. (26), bir süredir birlikte yaşadığı sevgilisi, aynı iş yerinde kurye olarak görev yapan Mehmet S.'yi (24) evlilik yüzünden çıkan tartışmada tabancayla vurarak, öldürdü. Aynı silahı başına dayayıp, intihar etmek isteyen K., polis ekiplerince 1,5 saatte ikna edilmesi sonucu teslim olurken, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çerkezköy ilçesi Atatürk Caddesi'ndeki pizza restoranında vardiya müdürü olan Filiz K., dün gece, mesai bittikten sonra aynı iş yerinde kurye olarak çalışan sevgilisi Mehmet S. ile birlikte restorandan çıktı. Eve doğru yürüyen çift, yol ortasında evlilik yüzünden tartışmaya başladı. Filiz K.'nin, iddiaya göre, evlenmek istediğini söylediği Mehmet S., talebe karşı çıktı. Bunun üzerine K., çantasından çıkardığı tabancayla sevgilisi S.'ye 2 el ateş etti. S., kanlar içinde yerde kalırken, K. de aynı silahı başına dayayıp, intihar etmek istedi. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, yolu trafiğe kapatarak, K.'yi ikna etmeye çalıştı.

Vardiya müdürü Filiz, evlenmek istemeyen sevgilisini öldürdü !  - Resim : 1

OLAY YERİNDE KAN KAYBEDİP, HASTANEDE ÖLDÜ

Filiz K., yaklaşık 1,5 saat süren ikna konuşmasının ardından polisin "Yapma, ne olur. Daha çok gençsin. Bir hata yaptın, büyük hataya bulaşma. Arkadaşının durumu iyi. Bize güven" sözleri üzerine silahı bıraktı. Teslim olan K., gözaltına alındı.

Vardiya müdürü Filiz, evlenmek istemeyen sevgilisini öldürdü !  - Resim : 2

Sağlık görevlilerince ağır yaralı olduğu belirlenen Mehmet S. ise ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kadının ikna edilmesi sırasında çok kan kaybeden S., doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Gazi Polis Merkezi'nde sorgulanan Filiz K., güvenlik önlemleri alınarak, Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edildi. K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mehmet S.'nin cansız bedeni ise İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Vardiya müdürü Filiz, evlenmek istemeyen sevgilisini öldürdü !  - Resim : 3

'EVLENMEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ'
Filiz K., aynı işyerinde kurye olarak çalışan Mehmet S.'yi kendisiyle evlenmediği için öldürdüğünü itiraf etti.

Tutuklanarak cezaevine konulan K. ifadesinde, 9 ay birliktelik yaşadıklarını ve daha sonra ayrıldıklarını anlatarak, "Pizzacı da 9 ay Mehmet ile birlikte çalıştık ve sevgilisi olduk. Evlenme vaadiyle birliktelik yaşadık fakat Mehmet S. beni bıraktı ve bu olayı iş çevresine yaydı. Bu sebeple İstanbul'dan aldığım tabancayı çantama koyup işe gittim. İş çıkışı ise Mehmet S. ile konuşmak istediğimi söyledim. Yürürken evlilik nedeniyle tartıştık. Yanımda getirdiğim tabanca ile 3 el ateş ettim" dediği öğrenildi.

Vardiya müdürü Filiz, evlenmek istemeyen sevgilisini öldürdü !  - Resim : 4

DHA

Fenomen makyaj artisti Alp Kavasoğlu'nun ölüm nedeni belli oldu Fenomen makyaj artisti Alp Kavasoğlu'nun ölüm nedeni belli oldu Resmen geleceği görmüş: İşte Bill Gates'in gerçeğe dönüşen tahminleri Resmen geleceği görmüş: İşte Bill Gates'in gerçeğe dönüşen tahminleri Uzman isim açıkladı: Bu besinleri sofranızdan eksik etmeyin! Uzman isim açıkladı: Bu besinleri sofranızdan eksik etmeyin! İmamoğlu'nun avukatından ''ahmak davası'' açıklaması İmamoğlu'nun avukatından ''ahmak davası'' açıklaması Bayraktar Kızılelma gökyüzüyle buluştu... Gururlandıran görüntüler Bayraktar Kızılelma gökyüzüyle buluştu... Gururlandıran görüntüler Karakoldan kaçmayı başaran ''çöpteki polis katili''yle ilgili ihmaller zinciri iddiası Karakoldan kaçmayı başaran ''çöpteki polis katili''yle ilgili ihmaller zinciri iddiası Bu haftanın tadını çıkarın: Yaz geri geldi Bu haftanın tadını çıkarın: Yaz geri geldi 22 suç kaydı olan trafik magandası bir astsubayı şehit etti 22 suç kaydı olan trafik magandası bir astsubayı şehit etti İdil Bilgen’in Dünya Güzellik Yarışması’ndaki rakipleri belli oldu İdil Bilgen’in Dünya Güzellik Yarışması’ndaki rakipleri belli oldu Bakan Tekin kendisi için ''istediği kadar anırsın'' diyen öğretmene bu yanıtı verdi Bakan Tekin kendisi için ''istediği kadar anırsın'' diyen öğretmene bu yanıtı verdi
Kiracıya aile boyu işkence: Kadın kıyafeti giydirip işkence yaptılar Kiracıya aile boyu işkence: Kadın kıyafeti giydirip işkence yaptılar Sıfır aldığı araç başına dert oldu: Bayi geri almadı, mahkemeye başvurdu Sıfır aldığı araç başına dert oldu: Bayi geri almadı, mahkemeye başvurdu Emeklinin 2025 yılı kök maaşı belli oldu Emeklinin 2025 yılı kök maaşı belli oldu İşte Beşiktaş bu... Kara Kartal dünya devlerini da avladı İşte Beşiktaş bu... Kara Kartal dünya devlerini da avladı Mide bulandıran sapıklık: Eşi olacak cani 80’den fazla erkeğe tecavüz ettirdi Mide bulandıran sapıklık: Eşi olacak cani 80’den fazla erkeğe tecavüz ettirdi Yine gizemli hastalık: 2 ölü var, vaka sayısı 500'e ulaştı Yine gizemli hastalık: 2 ölü var, vaka sayısı 500'e ulaştı Konut kredisi faiz oranları değişti: İşte 2 milyon TL krediye en düşük faiz uygulayan banka Konut kredisi faiz oranları değişti: İşte 2 milyon TL krediye en düşük faiz uygulayan banka Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut: İsrail'in hedefi Türkiye, uykudakiler uyansın Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut: İsrail'in hedefi Türkiye, uykudakiler uyansın Bingöl Miss Turkey 2024 birincisi Dr. İdil Bilgen'i bekliyor ama Bilgen'den ses yok Bingöl Miss Turkey 2024 birincisi Dr. İdil Bilgen'i bekliyor ama Bilgen'den ses yok Bozkırın ortasında bir vaha: Kurak araziyi ormana çevirdi Bozkırın ortasında bir vaha: Kurak araziyi ormana çevirdi