TEM otoyolunda film gibi gasp !

TEM otoyolunda film gibi gasp !
Güncelleme:

Eskişehir'deki kızlarını ziyaret etmek için Bosna Hersek'ten yola çıkan 4 kişilik aile TEM otoyolunda İstanbul yönünde mola verdikleri sırada gaspa uğradılar.

Bosna Hersek’ten Eskişehir’deki kızlarının yanına gitmek isteyen 4 kişilik aile, Edirne-İstanbul TEM Otoyolu Havsa ilçesi yakınlarındaki tesiste dinlenirken, en az 2 kişi oldukları belirtilen faili meçhul kişiler tarafından, otomobillerinin lastiğini patlatıp, camlarını kırılması suretiyle bin 890 euro, cep telefonu ve değerli eşyaları ellerinden alınarak gasp edildi.

Bosna Hersekli 54 yaşındaki İbrahin B, eşi Senka B. (49), kızları Ayşe B. (21) ve Azra B. (18) ile birlikte, Eskişehir’de oturan kızlarını ziyaret etmek için ülkelerinden J52-T-110 plakalı özel otomobilleriyle yola çıkarak, dün akşam saatlerinde Kapıkule sınır kapısından geçerek Türkiye’ye geldi. Beraberinde eşi ve iki kızıyla birlikte TEM Otoyolu’na girerek İstanbul istikametine gitmekte olan İbrahim B, uykusunun gelmesi üzerine Edirne’nin Havza ilçesi yol ayrımını yaklaşık 2 kilometre geçince bir dinlenme tesisine girdi.

ŞOK YAŞADILAR

Dinlenme tesisinde otomobilini park edip saat 22.40 sıralarında uyuyan Bosnalı aile, saat 23.45 sıralarında otomobillerinin camların kırılma sesiyle uyanarak şok yaşadı. Kırılan camdan otomobilin içine ellerini ve vücutlarının bir kısmını sokarak değerli eşyalarını zorla almaya çalışan faili meçhul gaspçıları gören üçü bayan 4 kişilik aile şok geçirdi.

LASTİĞİ KESİP, AYNI ANDA İKİ CAMI BİRDEN KIRDILAR

Tesise otomobille gelen ve en az 2 kişi olduğu tespit edilen kapşonlu giysili faili meçhul kişiler, bir taraftan otomobilin sağ ön lastiğini keserken, biri sağ ön camı, diğeri de sol arka camı aynı anda patlatarak, araç içerisine uzanıp çantalarını ve telefonlarını almaya başladı. Bu sırada eşi ve 2 kızının şok yaşadığını belirten baba İbrahim B, “Uyandığımızda otomobilin sağ ön ve sol arka camlarının kırılmış olduğunu ve şahısların ellerinin ve vücutlarının bir kısmının aracın içinde olduğunu fark ettim. Bacağımın arasında bulunan çantamı bir şahıs zorla elimden aldı. Çantamda bin 800 euro para, ehliyetim, sigorta poliçeleri, pasaportlarımız, cep telefonum ve değerli eşyalarım vardı. Eşim ve kızlarıma ait çantalarda da toplam 90 euro ile değerli eşyalara vardı. Hepsini alıp, bir otomobile binip kaçtılar” dedi.

Ülkelerinden yola çıktıktan sonra Sırbistan ve Bulgaristan'dan geçtiklerini, buralarda böyle bir olay yaşamadıklarını ifade eden Bosnalı aile, Türkiye'ye girer girmez bir kaç saat içinde filmlerde yaşanan gasp ve soygun olayının başlarına gelmesinden dolayı perişan olduklarını, bunun kendilerini çok üzdüğünü söyledi.

JANDARMA İNCELEME BAŞLATTI

Büyük şok yaşayan, para ve değerli eşyaları gasp edilen Bosnalı ailenin bildirmesi üzerine olay yerine gelen Havsa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay yerinde yaptıkları inceleme ve mağdurların ifadelerinin alınmasının ardından, otomobile kaçan faili meçhul kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
Çevredeki bazı vatandaşlar ise, bu olayı yapanların bir şebeke olduğunu, bu gibi olayların Edirne ve Kırklareli il sınırlarındaki bazı tesislerde çok yaşandığını, bunların yakalanması için tesislerdeki güvenlik kameralarının artırılması ve güvenlik güçlerinin özel bir ekiple bu işin peşine düşmesi gerektiğini söylediler. 

Edirne'nin Havsa ilçesi yakınında TEM Otoyolundaki bir dinlenme tesisinde yaşanan film gibi gasp ve soygun olayıyla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
 

İHA

text-ad
ABD'de skandal görüntüler: Senatör ters kelepçeyle gözaltında! ABD'de skandal görüntüler: Senatör ters kelepçeyle gözaltında! Çöp evden 4 kamyon çöple birlikte çıkanlar kahretti: Kediler, kaplumbağalar... Çöp evden 4 kamyon çöple birlikte çıkanlar kahretti: Kediler, kaplumbağalar... Türkiye'nin ünlü AVM'sinde ''adamına göre muamele'' kavgası Türkiye'nin ünlü AVM'sinde ''adamına göre muamele'' kavgası Osimhen'in Al-Hilal'i reddedip, Galatasaray'a neden hala ''evet'' demediği belli oldu Osimhen'in Al-Hilal'i reddedip, Galatasaray'a neden hala ''evet'' demediği belli oldu La Casa De Papel'in Tokyo'sunun dönüşü muhteşem oldu! La Casa De Papel'in Tokyo'sunun dönüşü muhteşem oldu! Yargıtay üyesi Türkiye'ye hukuk dersi verdi Yargıtay üyesi Türkiye'ye hukuk dersi verdi İsrail, İran'da Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı'nı öldürdü İsrail, İran'da Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı'nı öldürdü Türkiye bir değerini daha kaybetti: Ünlü oyuncu vefat etti Türkiye bir değerini daha kaybetti: Ünlü oyuncu vefat etti Çanakkale'de sağlık botunda patlama: Ölü ve yaralılar var! Çanakkale'de sağlık botunda patlama: Ölü ve yaralılar var! Türkiye'nin bir antik sırrı daha kapılarını ziyaretçilerine açıyor Türkiye'nin bir antik sırrı daha kapılarını ziyaretçilerine açıyor
Silivri'deki İmamoğlu - Kılıçdaroğlu görüşmesinde neler konuşulduğu ortaya çıktı Silivri'deki İmamoğlu - Kılıçdaroğlu görüşmesinde neler konuşulduğu ortaya çıktı İsrail şimdi de İran'ı vurdu: Nükleer tesisler hedef alındı! İsrail şimdi de İran'ı vurdu: Nükleer tesisler hedef alındı! Piyasalar yangın yeri: Altın fiyatları tarihi rekorunu kırmanın eşiğine geldi! Piyasalar yangın yeri: Altın fiyatları tarihi rekorunu kırmanın eşiğine geldi! İstanbul Emniyet Müdürü İstanbul'un suç ilçesi Esenyurt'taydı: ''Esenyurt, Esencılıs değildir'' İstanbul Emniyet Müdürü İstanbul'un suç ilçesi Esenyurt'taydı: ''Esenyurt, Esencılıs değildir'' TÜİK'in ardından SGK da mahkemelik oldu: Emeklilerin maaşlarını 35 bin TL'ye yükselebilir! TÜİK'in ardından SGK da mahkemelik oldu: Emeklilerin maaşlarını 35 bin TL'ye yükselebilir! Sonunda HPV aşısı için Sağlık Bakanlığı'ndan beklenen haber geldi! Sonunda HPV aşısı için Sağlık Bakanlığı'ndan beklenen haber geldi! Bunaltan sıcaklara yağış molası: Havalar ısınsa da sağanak yağışlar geliyor! Bunaltan sıcaklara yağış molası: Havalar ısınsa da sağanak yağışlar geliyor! Trafik magandaları otoyolu savaş yerine çevirdi! Linç girişimi kamerada Trafik magandaları otoyolu savaş yerine çevirdi! Linç girişimi kamerada Süper Lig devinin Hakan Çalhanoğlu için resmi teklif ortaya çıktı! Süper Lig devinin Hakan Çalhanoğlu için resmi teklif ortaya çıktı! Katil keneler bir kez daha can aldı: 3 çocuk annesi kurtarılamadı! Katil keneler bir kez daha can aldı: 3 çocuk annesi kurtarılamadı!