''Siz karışmayın, ben bu işi hallederim'' iddiası... Narin'in kuzeninin ifadesi ortaya çıktı

''Siz karışmayın, ben bu işi hallederim'' iddiası... Narin'in kuzeninin ifadesi ortaya çıktı
Güncelleme:

Diyarbakır'da Adli Tıp Raporu'na göre boğularak öldürüldüğü tespit edilen ve cansız bedeni bir çuvala konularak dere yatağına gizlenen 8 yaşındaki Narin'in kuzeninin ifadesi ortaya çıktı.

Diyarbakır Tavşantepe'de kayıp olarak arandığı 19'uncu günde cansız bedeni bir çuvalın içerisinde dere yatağına gizlenmiş şekilde bulunan 8 yaşındaki Narin G.'nin otopsi raporu açıklandı.

Adli Tıp tarafından açıklanan Narin'in otopsi raporu minik Narin'in nasıl öldüğünü de korkunç cinayetin en güçlü zanlısının da kim olduğunu ortaya koydu. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın aktardığı bilgilere göre; Adli Tıp'ın otopsi sonucunda Narin G. boğularak öldürüldü. Boğulma sırasında Narin'ın ağzından çıkan sıvı amca Salim G.'nin eline, oradan da araç direksiyonu ve koltuğuna bulaştı.

Öte yandan bugün de Sabah gazetesinin haberine göre Narin'in tutuklu amcası Salim G.'nin oğlu Devran G.'nin ifadesi ortaya çıktı.

Devran G.'ye sorgusunda babasının kendisine ve diğer amcalarına "siz karışmayın, ben bu işi hallederim" deyip demediği de soruldu. 

Diyarbakır Jandarma Komutanlığı'nda sorgulanan Devran G. ifadesinde Narin'in kaybolduğu saatlerde düğün davetiyesi dağıtmak için Mardin'in Derik İlçesine gittiklerini anlatan Devran G., babası Salim G.'ın Narin kaybolduktan 2 ya da 3 gün sonra kendisine ve amcalarına "siz karışmayın, ben bu işi hallederim" diye telkinde bulunduğuna dair soruya "Babamın böyle bir söylemi olmamıştır" diyerek yanıt verdi.

WhatsApp mesajlarını neden sildi ?

Öte yandan Devran G.'ın ailenin diğer 6 üyesi gibi olay gününe ait Whatsapp yazışmaları ve arama kayıtlarını sildiği tespit edildi. Diğer günlere ait mesajları silmeyen Devran G., bunu neden yaptığını da açıklayamadı.

 

 

(Kaynak)