Pişkin hırsızın söyledikleri şoke etti
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Olİstanbul Şişli’de bir dükkanın duvarında asılı bulunan oyuncak ayıyı çalan hırsızlar kendilerine müdahale eden vatandaşlara "Beğendim aldım" yanıtını verdi.
Olay, dün saat 00.30 sıralarında Şişli 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 2 hafta önce açılan bir dükkanın önüne gece saatlerinde gelen 2 şüpheli, duvarda asılı olan oyuncak ayıyı gözüne kestirdi. Şüphelilerden biri duvara tırmanıp oyuncak ayıyı yerinden aldı. Ayıyı kucağına alıp giden şüpheliler, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Hırsızdan akılalmaz cevap: "Beğendim, aldım"
Hırsızlığa şahit olup, cep telefonu kamerasına kaydeden vatandaş, şüphelilere "Beyler ayıp değil mi" diye seslendi. Oyuncak ayıyı çalan şüpheliler ise, "Beğendim de aldım" şeklinde karşılık verdi. Şüpheliler daha sonra yürüyerek olay yerinden ayrıldı.
İHA
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol