Palalı şampiyonluk kavgası: Bir kişi yaralandı

Palalı şampiyonluk kavgası: Bir kişi yaralandı
Güncelleme:

Galatasaray'ın Süper Lig şampiyonluğunu ilan ettiği maç sırasında taraftarlar arasında çıkan tartışma tribünden sokağa taştı. Randevulaşarak dışarıda buluşan taraflar arasında çıkan kavgada 19 yaşındaki bir genç 27 yaşındaki bir kişiyi pala ile yaraladı.

Süper Lig'in son haftasında TÜMOSAN Konyaspor'un evinde Galatasaray'ı konuk ettiği maçta tribünde Konyasporlu taraftarlar arasında tartışma çıktı.

 Ligin son maçında tribünde tartışma yaşayan iki grup, randevulaşarak parkta bir araya geldi. 

Sabah gazetesinden Tolga Yanık haberine göre, taraflar bir gün sonra konuyu konuşmak için randevulaşarak parkta bir araya geldi.

Konuşma sırasında S.D., A.Y.'a tokat attı. A.Y. da parkta bekleyen arkadaşlarından palayı alıp yeniden S.D.'nun yanına geldi. Bir süre S.D.'yu kovalayan A.Y., elindeki palayla saldırdı. Aldığı darbeyle sol bacağı kopma noktasına gelen S.D. ağır şekilde yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan S.D., ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Yaşanan dehşet güvenlik kameralarına yansıdı. Olay sonrası A.Y. ile birlikte olaya karışan her iki taraftan 8 kişi gözaltına alındı.

Sabah Gazetesi