Öz kızını uyuşturucu kuryesi yapmış

Öz kızını uyuşturucu kuryesi yapmış
Güncelleme:

Samsun’da 14 yaşındaki bir kız çocuğu, babasının kendisine zorla uyuşturucu sattırdığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Samsun’da öz babasının kendisine zorla uyuşturucu sattırdığını iddia eden 14 yaşındaki B.Ü. devletten yardım istiyor. Küçüklüğünden bu yana babasının uyuşturucu madde paketleyerek kendisine zorla sattırdığını iddia eden B.Ü., satışın yanı sıra bu maddeleri kendisine de zorla içirdiğini de öne sürdü. Babasının kendisine zorla alkol ve uyuşturucu kullandırdıktan sonra taciz ettiğini de iddia eden kız çocuğu, evden kaçarak teyzesine sığındı. Korktuğu için annesine bir şey anlatmayan ve tüm yaşadıklarını teyzesiyle paylaşan küçük kız, daha sonra savcılığa giderek babasından şikayetçi oldu.


“Beni çocuklarımla tehdit etti”

Olayla ilgili konuşan B.Ü.’nün annesi G.Ç., “Kızım kaçıp teyzesinin yanına sığınmış. Bana korkudan anlatamamış. Ben zaten şüphelenmiştim. Kızımı ben dikkatli olması konusunda uyarıyordum. 2 yıl oldu ben o şahıstan boşandım. Ancak sürekli evimize girerek bizi rahatsız ediyordu. Ben yokken de eve gelip gidiyordu. Benim çocuklarımın yaşadıklarını başkaları yaşamasın istiyorum. Sadece devletten yardım istiyorum. Biz zaten konuyla ilgili savcılığa da ifade vererek şikayetçi olduk. Ben 20 sene o kişiyle mücadele ettim. Şiddet gördüm. Ben defalarca ayrılmak istedim ancak sürekli çocuklarımla beni tehdit etti. Çok üzgünüm. Keşke çocuğum bu kadar acı yaşamadan önce her şeyin farkına varabilseydik. Zaten o şahıs uyuşturucu da kullanıyor. Sürekli cezaevine girip çıktı. Uyuşturucu kullanıp satmaktan da cezaevine girdi. Şu anda da birçok mahkemesi var. Ben böyle kişilerin içimizde barınmasını istemiyorum. Bize sahip çıkılmasını istiyorum” dedi.

“Sürekli o bir şeyler paketleyerek bana ‘bunları oraya buraya götür’ diyordu”

Babasının kendisine uyuşturucu sattırdığını ve tacizde bulunduğunu iddia eden B.Ü. ise "Beni bir gün araba kullandırma bahanesiyle dışarı çıkardı. Arabada bana mavi bir hap vererek bunu bana içirdi. Ben bunu içtiğimde direk midem bulandı ve hiç bir şey hatırlamamaya başladım. Sürekli o bir şeyler paketleyerek bana ‘bunları oraya buraya götür’ diyordu. Ben de ne olduğunu bilmeden götürüyordum. Ben son zamanlarda anlamaya başladım uyuşturucu madde olduğunu. Daha sonra bana uyuşturucu madde kullandırarak bana 5 kere tacizde bulundu. Benim psikolojim çok bozuldu. Ben daha sonra evden kaçarak teyzeme sığındım. Durumu ona anlattım. Korktuğum için kimseye derdimi anlatamamıştım. Teyzemin sayesinde gidip şikayetçi oldum. Onun yüzünden çocukluğumu yaşayamadım. Benim yaşıtlarım parklarda oynarken ben onun zoruyla bilmediğim kişilere uyuşturucu getirip götürdüm. Şimdi ise devlete sığındım ve devletten yardım istiyorum. Şikayetçi olduk ancak şuan hala dışarıda geziyor. Ben onun yüzünden sokağa çıkmaya korkuyorum. Bize lütfen yardım etsinler” diye konuştu.

İHA

text-ad
Arsalarını daire karşı verdiler, evler bitmeden inşaata yerleştiler... Arsalarını daire karşı verdiler, evler bitmeden inşaata yerleştiler... Narin cinayetinde Narin'in amcası katilin adını verdi Narin cinayetinde Narin'in amcası katilin adını verdi Profesör Atatürk ile ilgili skandal 10 Kasım paylaşımını tepki yağınca sildi! Profesör Atatürk ile ilgili skandal 10 Kasım paylaşımını tepki yağınca sildi! Mağdur sayısı çığ gibi büyümüştü... Önce internet siteleri kapatıldı, şimdi de satışı durduruldu Mağdur sayısı çığ gibi büyümüştü... Önce internet siteleri kapatıldı, şimdi de satışı durduruldu Şehir teröristleri pazar yerini kana buladı: Çok sayıda can kaybı var Şehir teröristleri pazar yerini kana buladı: Çok sayıda can kaybı var Ahmet Çakar kendisini vurduran ismi ilk kez açıkladı Ahmet Çakar kendisini vurduran ismi ilk kez açıkladı Trafikteki yeni cezalar belli oldu; işte madde madde yeni trafik cezaları! Trafikteki yeni cezalar belli oldu; işte madde madde yeni trafik cezaları! 500 bin konutluk Yüzyılın Konut Projesi'nde TC Kimlik numarasına göre başvuru günleri belli oldu 500 bin konutluk Yüzyılın Konut Projesi'nde TC Kimlik numarasına göre başvuru günleri belli oldu Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen ünlü oyuncunun değişimi olay oldu Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen ünlü oyuncunun değişimi olay oldu İstanbul'da suç makinesi çocuk cinayeti: 13 yaşındaki çocuk arkadaşının dedesini öldürdü İstanbul'da suç makinesi çocuk cinayeti: 13 yaşındaki çocuk arkadaşının dedesini öldürdü
Araçların zorunlu trafik sigortalarına rekor zam! Araçların zorunlu trafik sigortalarına rekor zam! Türkiye'nin sırlar vadisindeki kaçak kazıda bir yeraltı şehri bulundu Türkiye'nin sırlar vadisindeki kaçak kazıda bir yeraltı şehri bulundu Yargıda büyük skandal: UYAP'a girip dosyaları bir bir kapatmışlar! Yargıda büyük skandal: UYAP'a girip dosyaları bir bir kapatmışlar! Türkiye'nin tescilli güzeli ''yok artık'' dedirten sırrını açıkladı Türkiye'nin tescilli güzeli ''yok artık'' dedirten sırrını açıkladı Her şeyi geride bırakıp Bali'ye yerleşmişti: Güzel oyuncu kanserle mücadele ediyor Her şeyi geride bırakıp Bali'ye yerleşmişti: Güzel oyuncu kanserle mücadele ediyor Cehennemin dünyadaki kapısında büyük felaket için geri sayım kamerada! Cehennemin dünyadaki kapısında büyük felaket için geri sayım kamerada! İslam Memiş altında hem yatırımcıları uyardı hem de ons ve gram altında tahminlerini açıkladı İslam Memiş altında hem yatırımcıları uyardı hem de ons ve gram altında tahminlerini açıkladı Burdur'dan nefesleri kesen görüntü: Sosyal medya fenomeni 90 metrelik obruğun zeminine indi Burdur'dan nefesleri kesen görüntü: Sosyal medya fenomeni 90 metrelik obruğun zeminine indi Oğlunu bıçakla yaraladıktan sonra kendisini ateşe verip, 6'ncı kattan atladı Oğlunu bıçakla yaraladıktan sonra kendisini ateşe verip, 6'ncı kattan atladı 500 bin sosyal konutluk Yüzyılın Konut Projesi'nde evlerin inşa edileceği ilçeler belli oldu 500 bin sosyal konutluk Yüzyılın Konut Projesi'nde evlerin inşa edileceği ilçeler belli oldu