Nişanlısını öldüren Ceyda Malay hakkında flaş gelişme

Nişanlısını öldüren Ceyda Malay hakkında flaş gelişme
Güncelleme:

Advertisement

Balıkesir'e bağlı Edremit ilçesinde 2019'un Ocak ayında nişanlısını pompalı tüfekle öldüren Ceyda Malay'ın günlüğü ortaya çıktı.

Ceyda Malay'ın avukatı savcılığa verdiği ifadede müvekkilinin sürekli şiddet gördüğünü ifade etti. Bu iddiaya kanıt olarak ise Malay'ın avukatı savcılığa günlüğü verdi. O günlükte yazanlar kan dondurdu! Herkesin büyük bir ilgiyle takip ettiği dava hakkındaki son dakika haberinin ayrıntıları burada...

Nişanlısını öldüren Ceyda Malay'ın avukatı, sanığın günlüğünü savcılığa verdi. Günlükten: "O kadar yumruk yedim ki kalemi tutamıyorum..."

Balıkesir Edremit'te Ocak 2019'da 24 yaşındaki hemşire Ceyda Malay, nişanlısı Gökhan Sevinç'i (28) pompalı tüfekle öldürdü.

Malay ailesinin avukatı, müvekkilinin nişanlısının sürekli şiddetine maruz kaldığını, cinayeti meşru müdafaa altında işlediğini iddia ederek sanığın günlüğünü savcılığa verdi. Avukat, Ceyda Malay'ın olaydan bir gün önce de Gökhan Evinç'in zorlamasıyla intihara teşebbüs ettiği göz önüne alındığında, müvekkilinin meşru müdafaa kapsamında ceza alması gerektiğini söyledi.

Advertisement Advertisement

'MEZARIN HAZIR'

Milliyet'e konuşan Ceyda Malay'ın ablası Ceren Körpe, kız kardeşinin ölmemek için Evinç'i öldürdüğünü iddia etti. Evinç'in, kız kardeşine sürekli şiddet uyguladığını ve tehdit ettiğini aktaran abla şu iddialarda bulundu: "Kardeşim, bu adamla 9 yıl önce tanıştı. Sonra bu adam cinayetten hapse girdi. Hapisten çıktığında ise...

Ceyda şikayetçi olup uzaklaştırma kararı aldırdı. Ama yine tehdit edilince şikayetten vazgeçti. Sonra bu adamla nişanlanacağını söyledi. Tepki gösterdik. Ama Ceyda onunla nişanlandı. Nişanlandıktan sonra kardeşimi ilaçla intihara zorlamış.

Ceyda dediğini yapmayınca da olay günü arayıp, 'Sen beceremeyeceksin, ben seni öldüreceğim. Mezarını kazdım, mezarın hazır' demiş. Sonra ailemizin evine gelip Ceyda'yı götürmeye çalışmış. Kardeşim gitmeyince de şiddet uygulamış. Bunun üzerine Ceyda da, babamın silahıyla onu öldürmek zorunda kalmış. Kardeşim öldürmeseydi, ölecekti. Biz Ceyda'ya yaptıklarını da günlükten öğrendik. Kardeşim sürekli şiddet görüp susuyormuş. Çünkü tehdit ediyormuş. Kardeşim, bu cinayeti ailesini ve kendisini korumak için işledi, bu nedenle serbest bırakılmalı."

"29 Kasım 2018'den beri vücudumdaki morluklar hiç kapanmadı. Çoğu zaman keşke o gün beni öldürseydi diyorum. Çünkü böylesi inanın daha zor. Her uyuduğumda, bir sonraki sabaha çıkabilir miyim korkusuyla uyuyorum. Üç cinayet işlemiş, vahşet içinde birinin boğazını keşmiş bir insana dokunurken ne kadar korkttuğumu anlatamam.

Evet hatam, onu insan yerine koymak. Şu an kalemi tuttuğum sol elim titriyor. Neden mi? Bir gece önce sayısını hatırlamadığım kadar yumruk yediğim için kalemi tutmaktan zorlanıyorum."

Ceyda Malay tarafından öldürülen Gökhan Evinç'in 2004 yılında 14 yaşındayken ağabeyi ve Rasime Kara'yı öldürmekten 2.5 yıl cezaevinde kaldığı, 2007 yılında da İlkay Demir'i (18) öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine girdiği ve 2018 yılının başında çıktığı öğrenildi.

GÜNLÜKTEN: 'ÖLMEMİ İSTİYOR'

Ceyda Malay'ın günlüğünden bazı satırlar:

"Dün gece yine evime geldi. Zorla bira içirdi. Sonra daha önce tıraş olduğu permatiği kırıp koluma ve bileğimin üst tarafına çizik attı. İntihar etmemi istiyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Kimseye söyleyemiyorum. Gerçekten kurtulmanın yolu bu sanırım. Allah'ım sen yardım et."

"29 Kasım 2018'den beri vücudumdaki morluklar hiç kapanmadı. Çoğu zaman keşke o gün beni öldürseydi diyorum. Çünkü böylesi inanın daha zor. Her uyuduğumda, bir sonraki sabaha çıkabilir miyim korkusuyla uyuyorum. Üç cinayet işlemiş, vahşet içinde birinin boğazını keşmiş bir insana dokunurken ne kadar korkttuğumu anlatamam.

Evet hatam, onu insan yerine koymak. Şu an kalemi tuttuğum sol elim titriyor. Neden mi? Bir gece önce sayısını hatırlamadığım kadar yumruk yediğim için kalemi tutmaktan zorlanıyorum."

 

 

Milliyet

Antalya'da da protesto, biber gazı, tazyikli su ve gözaltılar var! Antalya'da da protesto, biber gazı, tazyikli su ve gözaltılar var! Soğuğa, yağmura, kara bir kez daha veda edin! Hava çok hızlı ısınacak! Soğuğa, yağmura, kara bir kez daha veda edin! Hava çok hızlı ısınacak! İzmit'te üniversite öğrencilerine polis müdahalesi: 14 öğrenci gözaltında! İzmit'te üniversite öğrencilerine polis müdahalesi: 14 öğrenci gözaltında! MHP'nin 2 numarası açık açık CHP lideri Özel'i hedef aldı! MHP'nin 2 numarası açık açık CHP lideri Özel'i hedef aldı! Abdullah Gül'den çok konuşulacak İmamoğlu açıklaması! Abdullah Gül'den çok konuşulacak İmamoğlu açıklaması! Bülent Ersoy gece yarısı özel olarak restoran açtırıp sahur yaptı! Bülent Ersoy gece yarısı özel olarak restoran açtırıp sahur yaptı! Amasya'da korkutan deprem Amasya'da korkutan deprem İmamoğlu'nun avukatı ''imzasız savunma skandalı'' için ''ilgililere'' teşekkür etti! İmamoğlu'nun avukatı ''imzasız savunma skandalı'' için ''ilgililere'' teşekkür etti! Bergüzar Korel'den duygulandıran veda: ''Çok ani ve acı oldu'' Bergüzar Korel'den duygulandıran veda: ''Çok ani ve acı oldu'' Cristiano Ronaldo bombayı patlattı: Hayatının imzasını atıyor! Cristiano Ronaldo bombayı patlattı: Hayatının imzasını atıyor!
Erdoğan'a ''Sen aslında kendine darbe yaptın'' demişti; AK Parti'den ihracı istendi! Erdoğan'a ''Sen aslında kendine darbe yaptın'' demişti; AK Parti'den ihracı istendi! ''CHPKK'' eleştirileri sonrasında Tanju Özcan'dan ülkücülere zor soru! ''CHPKK'' eleştirileri sonrasında Tanju Özcan'dan ülkücülere zor soru! Diyanet'e akıl almaz sorular: Mini etekli kadına bakmak için Diyanet'ten izin istediler! Diyanet'e akıl almaz sorular: Mini etekli kadına bakmak için Diyanet'ten izin istediler! Gözaltındaki İmamoğlu'ndan nezarethanede dikkat çeken hamle Gözaltındaki İmamoğlu'ndan nezarethanede dikkat çeken hamle TİP Başkanı Baş: ''Çok sayıda arkadaşımız ev baskınlarıyla gözaltında'' TİP Başkanı Baş: ''Çok sayıda arkadaşımız ev baskınlarıyla gözaltında'' Antalya'da korkunç kaza! Aracın camından fırlayan genç kız hayatını kaybetti Antalya'da korkunç kaza! Aracın camından fırlayan genç kız hayatını kaybetti İşte Türkiye'nin en ucuz otomobilleri: Hepsi 1,5 milyon TL'den ucuza satılıyor! İşte Türkiye'nin en ucuz otomobilleri: Hepsi 1,5 milyon TL'den ucuza satılıyor! İstanbul'da Irak Konsolosluğuna silahlı saldırı düzenlendi İstanbul'da Irak Konsolosluğuna silahlı saldırı düzenlendi Meral Akşener'in neden çıtının çıkmadığı belli oldu! Meral Akşener'in neden çıtının çıkmadığı belli oldu! Saraçhane fena karıştı; göstericiler İBB binasına sığınmak zorunda kaldı Saraçhane fena karıştı; göstericiler İBB binasına sığınmak zorunda kaldı