Narin'in cansız bedeninin bulunduğu derede korkunç tesadüf

Narin'in cansız bedeninin bulunduğu derede korkunç tesadüf
Güncelleme:

Diyarbakır'da minik Narin'in cansız bedeninin kayıp olarak aranmaya başlandıktan 19 gün sonra bir çuval içerisinde gizlenmiş olarak bulunduğu Eğertutmaz Deresi'nde yıllar önce 9 yaşında bir başka çocuğun da cansız bedeninin yine 19 günlük arama çalışmaları sonrasında bulunduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır’da vahşi bir cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin G.'ın cesedi, 19 gün süren aramalar sonucu evlerinden yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi’nin kenarında bulundu.

Narin’in cesedini çuval içinde dere kenarına bıraktığını itiraf eden köy sakinlerinden Nevzat Bahtiyar, cesedin bulunmasından önceki süreçte olayla ilgili açıklama yapmıştı. NOW Ana Haber, Eğertutmaz Deresi’nde, 2007 yılında Diyarbakır merkezde kaybolan 9 yaşındaki Muhammed Ç.’in de cesedinin bulunduğunu ortaya koydu.

Muhammed Ç.'in babası A.Ç., NOW Haber’e verdiği demeçte, evlerinin dereye 25 kilometre uzaklıkta olduğunu belirterek, bu mesafenin bir çocuğun yürüyerek geçmesi için fazla olduğunu vurguladı. Oğlunun boğulduğu söylentilerine rağmen, Narin G.’ın olayından sonra sürekli şüphe içinde kaldığını ifade etti.

NOW’un haberine göre, 9 yaşındaki Muhammed Ç.’in şehir merkezinden bu dereye gelmesinin fiziksel olarak mümkün olmadığını belirten A.Ç., Narin G. gibi Muhammed’in de 19 gün sonra cansız bedeninin bulunduğunu söyledi. Her iki çocuğun da tavşantepe köyündeki derenin kenarında cesetlerinin bulunduğu dikkat çekti.

17 yıl önce Muhammed Ç.’in cenazesi, ağaçlara takılmış olarak bir çoban tarafından bulunmuştu. Babası, cenazenin bulunduğu yerle ilgili şüphelerini dile getirmiş ve adli süreçte yanıt alamadığını belirtmişti. Dosya sadece boğulma olarak kapatılmıştı. Muhammed’in babası, çocuğunun boğulmasının o bölgede mümkün olmadığını öne sürerek yeni sorular sormakta.