Narin soruşturmasında yeni ayrıntı: ''Ölüm saatinde evde 4 kişi vardı''

Narin soruşturmasında yeni ayrıntı: ''Ölüm saatinde evde 4 kişi vardı''
Güncelleme:

Diyarbakır'da kayıp olarak arandığı 19'uncu günde, cansız bedeni bir çuvalın içerisinde dere yatağına gizlenmiş halde bulunan ve korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkan minik Narin ile ilgili soruşturmada, Narin'in ölüm saatinde evde 4'üncü bir kişinin de bulunduğu tespit edildi.

Diyarbakır'ın yüreğini yakan Narin G. cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. 21 Ağustos'ta kaybolan ve 21 gün sonra cansız bedeni bulunan küçük kızın ölümüyle ilgili soruşturma hızla ilerliyor.

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın aktardığı bilgilere göre, hazırlanan iddianamede cinayetin failleri olarak aile bireyleri ve bir yakınları gösteriliyor.

Canova, iddianameye yansıması beklenen detayları anlattı. Canvova, Narin’in öldürüldüğü sırada evde anne, abi, amca ve Nevzat Bahtiyar’ın evde olduğunu iddia etti.

Dicle Canova'nın açıklamaları şöyle:

İddianame hazırlandı. Birkaç gün içinde mahkemeye sunulacak. Savcı, adı geçen, gören, duyan ve konuşmayan dahil herkese en yüksekten ceza isteyecek.

Cinayetin odağında ise dört isim yer alacak: Amca S.G., ağabey E.G., anne Y.G., ve Narin'in cansız bedenini ortadan kaldıran N.B..

Baz istasyonu verileri daraltılarak yapılan analizle sonuca ulaşıldı. Yani baz ve HTS kayıtları olayı çözdü. Bu kayıtlar gösterdi ki Narin, evinde öldürüldü ve o sırada evde amca, abi, anne ve N.B. vardı. Dolayısıyla edindiğim bilgilere göre iddianamede, Narin cinayetinde bu isimlerin iş birliği yaptığı tezi ortaya konulacak.